Entrades per al Royal Antwerp – FC Barcelona, disponibles per a Penyes

Entrades per al Royal Antwerp – FC Barcelona, disponibles per a Penyes

Les entrades per al desplaçament a Anvers tenen un preu de 55 € i es poden demanar fins al 22 de novembre

Si ets penya oficial, ja pots fer la teva petició per acompanyar l’equip en el seu desplaçament a Anvers. El partit de lligueta de la Champions League contra el Royal Antwerp es jugarà el proper dimecres 13 de desembre a l’estadi Bosuilstadion d’Anvers. 

Les entrades contra el Royal Antwerp tenen un preu de 55 € i es poden demanar mitjançant el portal de tràmits. Podreu sol·licitar tantes entrades com vulgueu, tot i que això no implica una assignació directa, ja que aquesta depèn de la demanda. Es poden demanar les entrades fins al dimecres 22 de novembre a les 23.59 h. Recordeu que les entrades per als desplaçaments, una vegada estiguin confirmades pel Departament de Penyes, només es poden assignar als penyistes correctament identificats en el registre de penyistes del FC Barcelona. En el cas que la persona a la qual es vulgui atorgar una entrada no estigui correctament registrada, es podria retirar l’assignació d’aquest tiquet.

Procediment de recollida de les entrades a Anvers

Per a aquest desplaçament, el procediment de recollida de les entrades serà diferent de l’habitual. 

Les penyes que hagin adquirit entrades per a aquest partit, rebran per correu electrònic la confirmació de les entrades conjuntament amb un val per a cada penyista que tingui assignada entrada que serà personal i intransferible i que hauran de conservar per poder retirar la seva localitat a Anvers.

A més, les autoritats belgues han establert un perímetre de seguretat al voltant de l’estadi del Royal Antwerp al qual no té permès l’accés l’afició del FC Barcelona. Entrar en aquest espai pot comportar sancions per part de la policia. 

Per aquest motiu, l’equip amfitrió habilitarà un Punt de Trobada a prop de l’estadi on haureu de recollir les vostres entrades mostrant el val que haureu rebut per avançat i un document d’identitat. No es lliuraran entrades a qui no sigui el titular. Aquesta zona habilitada per a l’afició blaugrana compta amb carpes amb menjar i beguda, però una vegada s’accedeixi ja no estarà permesa la sortida fins a la finalització del partit. En cas que sortiu del recinte, no podreu tornar a accedir i no podreu veure el partit.

Des del Punt de Trobada, penyistes, socis i sòcies seran traslladats a l’estadi amb uns autobusos llançadora. No està permès accedir a l’estadi pel vostre compte, tal com dictamina el procediment establert pel Royal Antwerp i les autoritats belgues.

Una vegada finalitzi el partit, els mateixos autobusos llançadora us tornaran al Punt de Trobada des del qual ja podreu marxar del recinte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut