Gran festa vestida de Clàssic en el debut del Barça Femení a l’Estadi Olímpic Lluís Companys

Gran festa vestida de Clàssic en el debut del Barça Femení a l’Estadi Olímpic Lluís Companys

Actuacions i jocs, pluja de samarretes, música a ritme de DJ i Alizzz com a artista convidat, en una celebració que rendirà homenatge als 400 partits de Marta Torrejón

El proper diumenge 19 de novembre, a les 12 h, tindrà lloc la 9a Jornada de Lliga F, on el Barça Femení s’estrenarà a l’Estadi Olímpic Lluís Companys contra el Reial Madrid Club de Fútbol Femenino. Un partit que estava previst a l’Estadi Johan Cruyff i per al qual es van exhaurir les entrades a més d’un mes vista, i que promet ser una gran festa a Montjuïc. Una nova ocasió en què socis, sòcies, aficionats i aficionades podran donar suport a l’equip i gaudir del seu espectacle futbolístic.

Tothom qui assisteixi al partit podrà fer-ho des d’una hora i mitja abans de l’inici per gaudir d’un seguit d’activitats a la prèvia. Pel que fa a la mobilitat, i tal com es procedeix normalment en els partits del masculí, el Club recomana seguir una sèrie d’indicacions per facilitar-hi l’accés en transport públic així com en transport privat.

web

 

Cita a ritme de DJ, actuacions especials i jocs

A les 10.30 h, un cop s’obrin les portes de l’Estadi, la música de la DJ ja estarà sonant per donar la benvinguda al públic assistent, el qual haurà estat obsequiat amb banderes del Barça per anar totalment equipat. Des de primera hora del matí la cita esdevindrà una festa conduïda pels hosts del FC Barcelona, on l’afició podrà gaudir, durant tota la prèvia, de jocs al videomarcador amb preguntes sobre el Clàssic de la temporada passada, les jugadores, o fins i tot el mític memory, i també jocs amb les Fan Cams, que es reprendran durant la mitja part.

Aproximadament 30 minuts abans de l’inici del partit la cultura catalana adquirirà un especial protagonisme, amb una cercavila d’un grup de gegants i bèsties que, sortint del Gol Sud, faran una desfilada per tot el terreny de joc.

Una pluja de samarretes també tindrà lloc a la grada, on dues persones seran les afortunades que s’enduran una samarreta oficial de l’equip.

Altres sorpreses seguiran durant la mitja part, com una coreografia interpretada per un públic excepcional de més de 100 dones conduïdes per la reconeguda ballarina i coreògrafa catalana Sol Picó.

Lectura del Manifest del món de l’Esport del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones  

En el marc del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, quatre esportistes residents a la Masia llegiran, prèviament al joc, el Manifest promogut per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, al qual el Club s’hi adhereix des de fa tres anys en el seu compromís amb les dones i l’esport femení. Aquest partit serà només el tret de sortida, ja que en propers partits d’altres seccions del Club també es llegirà. 

Alizzz, artista convidat especial

El cantant i productor català de superèxit Cristian Quirante Catalán, conegut com a Alizzz, serà l’artista convidat especial al Clàssic. Alizzz, que ha compost temes per a artistes de la talla de Rosalía, C. Tangana, Becky G. o Aitana, entre d’altres, actuarà amb una interpretació pròpia de l’himne del Barça. I a més a més, a la mitja part interpretarà el seu propi tema ‘Que pasa nen’ en català.

Homenatge als 400 partits de Marta Torrejón

Justament abans de l’inici del partit l’afició podrà celebrar juntament amb la defensa blaugrana els seus 400 partits oficials amb el Barça. Torrejón s’ha convertit en la tercera jugadora de la història del Barça Femení en arribar als 400 partits, i en tota una llegenda per al Club.

El primer partit femení amb publicitat virtual i amb una nova aplicació mai vista al futbol a Espanya

El Clàssic femení esdevindrà el primer partit femení on es farà ús de la tecnologia virtual en un partit de futbol femení. I es durà a terme de la mà de Supponor, líder del mercat en la indústria de la publicitat virtual, en el marc de l’ampliació de l'associació d’aquest proveïdor amb el FC Barcelona.

Aquesta fita històrica consistirà en l’activació de les publimetes virtuals i la implementació de la tecnologia Domination, que consisteix en la combinació tant de la 1a com de la 2a fila LED de manera virtual (una animació només dividida entre les dues files). Aquesta darrera activació es tracta d’una aplicació mai vista abans al futbol espanyol.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut