Partidàs a la vista

Partidàs a la vista

(17.15 hores, Esport3) Pau Bargalló és la principal novetat pel primer dels dos duels en cinc dies contra el Deportivo Liceo

Un dels partits que més expectació genera, un duel d’alt voltatge, el primer classificat, el Barça, contra el cinquè, el Deportivo Liceo (17.15 hores, Esport3). El primer de dos duels entre els dos equips en cinc dies. La primera ració arriba aquest dissabte amb la disputa de la jornada 9 de la Parlem OK Lliga. Els d’Edu Castro, líders en solitari amb 22 punts, amb 7 victòries i 1 empat, reben la visita d’un Deportivo Liceo amb alguns canvis en la seva plantilla però el tècnic alerta que, com sempre, és un rival molt perillós: “Tenim el precedent de la Supercopa, va ser un partit molt igualat. És un partit dels que aprofito per convidar a l’afició perquè és un gran espectacle d’hoquei”. Carles Grau hi afegeix: “esperem una gran entrada perquè sempre és bonic veure el Palau ple”.

Un partit d’alta intensitat

Un Barça-Deportivo Liceo mai decep a ningú. Els dos equips es veuran les cares novament, després d’enfrontar-se, en un partidàs que va acabar amb victòria blaugrana, en la passada edició de la Supercopa (2-3). Un partit que pot servir de referència, però segons el tècnic. “sempre comencen amb una idea molt clara però la van desenvolupant durant la temporada i, tot i les baixes, és un rival temible”.

Ara bé, també poden servir de similitud els Playoffs de la temporada passada, pel fet de jugar dos partits seguits contra el mateix equip, justament contra el Deportivo Liceo, que també va veure com el conjunt blaugrana s’imposava i s’enduia el títol de la Parlem OK Lliga 2022/23, però “tot i ser curiós, les competicions són diferents però tenim clar que el millor que podem fer és centrar-nos en el partit de dissabte”.

 

Carles Grau, que coneix bé el rival, creu que “estan molt millor, han fet un pas endavant respecte la Supercopa i hem de tenir aquesta referència d’ells, perquè si no, seria un error”. “El partit d’OK Lliga és molt important per la confiança de cara al pròxim partit de Champions. Ho donarem tot”.

Els blaugranes, amb la principal novetat de Pau Bargalló 

Els blaugranes arriben al duel més líders i amb confiança després d’aconseguir la victòria contra el HC Sant Just (1-4) la setmana passada, que els va distanciar amb sis punts de marge respecte els del Baix Llobregat. Per afrontar aquest partit d’alta exigència, els blaugranes comptaran amb tots els jugadors disponibles de la plantilla a excepció dels lesionats Matias Pascual i Sergi Panadero, a qui podreu conèixer al Meet&Greet previ al partit, a partir de les 15.15 hores a la Sala París. La principal novetat de cara al duel d’aquest dissabte és l’alta mèdica de Pau Bargalló, que s’havia perdut els últims 4 partits per una lesió a la mà esquerra. El tècnic i el porter blaugrana, coincideixen en afirmar que “és una gran notícia, el Pau és el nostre referent, ens ajuda en moltes facetes del joc i valorarem com està i quines sensacions té per veure com pot tornar a la competició”. Completaran la convocatòria els joves del filial Eloi Cervera i Miki Escala, que es va convertir en el 19è jugador en debutar amb el primer equip a les ordres d’Edu Castro a Sant Just. Els àrbitres del duel seran Sergi Mayor i Jonathan Sánchez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut