Sergi Barjuan visita la Barça Academy Rabat

Sergi Barjuan visita la Barça Academy Rabat

L’acadèmia del Marroc va començar la seva activitat al mes de setembre i ja compta amb 550 participants

Aquest cap de setmana va tenir lloc la festa d’inauguració de la Barça Academy Rabat que el Club va començar a activar el mes de setembre passat. Actualment, la seu del Marroc compta amb 550 nens i nenes que participen en equips dividits en categories sots-8, sots-10, sots-12, sots-14 i sots-16 i properament començaran amb equips de sots-18.

Sergi Barjuan, director esportiu de la Barça Escola, i Marc Sabaté, responsable d’EMEA de la Barça Academy, van visitar la Penya Blaugrana Rabat Atlantic on van poder copsar de primera mà la passió blaugrana a la capital del país nord-africà. Els membres de la penya van oferir-los un sopar i van comentar l’actualitat culer amb aficionats culers vinguts de diferents punts del país.

Jornada a la Barça Academy

Dissabte van visitar la seu de la Barça Academy i van poder viure en persona la jornada de partits de futbol on participaven els equips blaugrana a més dels millors clubs i acadèmies de Rabat i dels seus voltants. Barjuan va quedar-se sorprès del nivell dels jugadors i va aprofitar per felicitar Marc Badia, DPL de Rabat per la feina feta durant aquests mesos a la Barça Academy.

A la nit el partner local (Camino Deporte) va organitzar un sopar per col·laboradors i autoritats locals on va agrair la confiança del Barça per apostar per un país que tradicionalment no havia estat mai una potència de futbol però que al darrer mundial disputat a Qatar va finalitzar en quarta posició després de perdre davant Croàcia.

Trenta projectes Barça Academy permanents arreu del món

La Barça Academy és el model d'escola de futbol propi del FC Barcelona adreçat a nens i nenes, i té com a objectiu principal la formació integral dels seus alumnes. Aquest model d'escola de futbol, exportat a escala internacional, pretén estendre la marca Barça i transmetre la filosofia de treball i els valors del Club a la resta del món.

Les escoles treballen amb un model propi, únic, basat en la metodologia Barça des de les categories inferiors fins al primer equip, amb un estil de joc creatiu i ofensiu i amb una transmissió indispensable de valors: respecte, humilitat, esforç, ambició i treball en equip, amb resultats d'èxit contrastats.

Actualment, el FC Barcelona disposa de 30 projectes Barça Academy. Aquests es divideixen en la Barça Escola de Barcelona, les Barça Academy Pro, gestionades directament pel Club tant en la part esportiva com econòmica i que actualment compten amb dues seus als Estats Units (Miami i Nova York); la Barça Residency Academy Arizona (Estats Units), que s’ocupa també de la formació acadèmica dels jugadors i jugadores, i les 25 Barça Academy que hi ha repartides arreu del món.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut