S’acaba la bona ratxa!

S’acaba la bona ratxa!

El Barça CVB encaixa la primera derrota després de 29 partits seguits guanyant (2 a 3)

El Barça CVB perd davant del CV Vall d’Hebron i s’acaba una ratxa boníssima de 29 partits seguits sense perdre (22 de la fase regular de la temporada 2022/23 i 8 de l’actual sense comptar la fase d’ascens).

L’equip d’Adrián Fiorenza es va veure superat per 2 a 3 davant d’un conjunt que necessitava la victòria per sortir de la zona perillosa de la classificació i ho van fer notar des de l’inici. El primer set se’l van endur les visitants per 22 a 25. Aquest inici va fer despertar les blaugranes que van respondre amb un set impecable 25 a 14. Però les visitants, molt concentrades van sobreposar-se de nou i van endur-se el tercer per 21 a 25. Quan el matx semblava trencat i decantat a favor del CV Vall d’Hebron, les de Fiorenza van forçar el cinquè amb un ajustadíssim 26 a 24. Va ser llavors quan, en una lluita intensa i d’intercanvi de cops, finalment les visitants van aconseguir el premi. D’entrada aconseguir els tres punts i, de pas, derrotar a un equip que semblava invencible. 

És en aquests moments, quan cal valorar tot el treball i l’esforç realitzat, perquè no cada dia es pot aconseguir una ratxa d’imbatibilitat tant llarga, així que, amb el cap ben alt i a seguir treballant com fins ara.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut