S’alça el teló de la WSE Champions League 2023/24

S’alça el teló de la WSE Champions League 2023/24

El Barça rep la visita del Deportivo Liceo en l’estrena europea, només cinc dies després de la victòria blaugrana a l’OK Lliga

El Barça i el Deportivo Liceo es tornaran a veure les cares aquest dijous (20 hores, La Xarxa+) en l’estrena de l’edició 2023/24 de la WSE Champions League. El Palau tornarà a gaudir de la màxima competició europea. Amb les ganes i la il·lusió de viure grans partits com el que segur els espera contra el conjunt gallec, però també contra rivals d’entitat com el OC Barcelos portuguès i el Forte dei Marmi italià. Una fase de grups amb sis jornades i on cada punt serà vital, segons el porter blaugrana Sergi Fernández, es tracta “d'una competició molt bonica, amb equips de molt nivell i és molt important guanyar els punts dels partits de casa per complir l’objectiu de classificar-nos”.

El Barça s’ha enfrontat en nombroses ocasions al Deportivo Liceo, tant en la competició domèstica com en la competició continental. Si ens fixem en l’últim precedent a Europa, els dos equips es van veure les cares la temporada 2020/21 a la ‘bombolla’ de Luso, un partit que va acabar amb empat a 2. Hem d’anar més enrere, a la temporada 2015/2016 per recordar uns quarts de final que van acabar amb el conjunt blaugrana classificat per a la Final a 4 (6-0; 2-2). Ara bé, no cal rebobinar massa per trobar l’últim enfrontament. Va ser fa tan sols cinc dies i el conjunt d’Edu Castro va vèncer clarament per 6 gols a 0. El tècnic ho té clar: “Seria una errada monumental pensar en el resultat final de l’altre dia. Ells són capaços de posar-se per davant en el marcador, de fet, l’altre dia podria haver caigut d’una banda o de l’altra i van estar molts minuts amb el partit molt igualat perquè tenen molt de talent”.

 

 

El conjunt blaugrana s’ha entrenat aquesta setmana per preparar quinze dies de màxima exigència amb cinc enfrontaments d’alçada abans de l’aturada. Tot i així, el tècnic afirma que veu a l’equip “amb un joc alegre, intens, molt competitiu i fidel al model de joc del club”.  A banda del partit d’aquest dijous 30 de novembre, el calendari segueix amb la visita al Recam Làser CH Caldes (diumenge 3, 16.15 hores), el partit a casa contra el Finques Prats Lleida (dimecres 6, 12.30 hores), la visita al Garatge Plana Girona CH (dissabte 9, 20.00 hores) i el primer partit a domicili a la WSE Champions League contra el Forte dei Marmi (dijous 14, 20.45 hores). Per al partit davant el Deportivo Liceo, Edu Castro comptarà amb la presència de tots els jugadors de la primera plantilla a excepció dels lesionats Matias Pascual i Sergi Panadero. Completaran la convocatòria els joves Eloi Cervera i Miki Escala, tots dos podrien debutar a la màxima competició europea si l’entrenador ho considera oportú. Els àrbitres del duel seran Rui Torres i Porfírio Fernandes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut