Un repte difícil per iniciar el mes de desembre

Un repte difícil per iniciar el mes de desembre

(16.15 hores, La Xarxa) Els blaugranes afronten el primer de 4 partits en 12 dies a la difícil pista del Recam Làser CH Caldes

El Barça afronta aquest diumenge 3 de desembre la 10a jornada de la Parlem OK Lliga davant del Recam Làser CH Caldes (16.15 hores, La Xarxa) després d’haver iniciat amb victòria la fase de grups de la WSE Champions League i en un context de bon joc i bones sensacions a la competició domèstica, on el conjunt d’Edu Castro segueix invencible. Els blaugranes visiten la pista de la Torre Roja conscients que porten una dinàmica bona però que cada partit lluny del Palau és complicadíssim. Edu Castro recorda que “és una de les dues pistes on la temporada passada no vam aconseguir guanyar, també es veritat que no vam perdre. És un repte gegant”. El tècnic blaugrana també ha volgut expressar “l’admiració pel model de club que són, per com juguen a hoquei, per l’entrenador que tenen”. 

Un rival amb una identitat clara

El Recam Làser CH Caldes compta amb un bloc que manté l’entrenador de les últimes temporades, Edu Candami i amb jugadors perillosos com Marcos Blanque, Roger Presas, Xevi Gurri, Pol Galbas o l’exblaugrana Marc González, entre d’altres. A les files del conjunt calderí també hi trobem al porter cedit pel Barça, Arnau Martínez. Els vallesans són desens a la classificació, més o menys a la zona tranquil·la i presentaran una pavelló ple per mirar d’aconseguir la que seria tot just la segona victòria del curs al seu pavelló. Els blaugranes en són conscients i ho volen evitar per seguir en la bona direcció. “Venim de dues victòries seguides contra el Deportivo Liceo que ens han donat confiança i crec que és motiu per seguir motivats i seguir sumant”, destaca el ’44’ blaugrana. Sergi Llorca també confirma que visiten “una de les pistes més difícils de l’OK Lliga”. La pista que el va veure créixer, és per això que Llorca recorda que “és la pista que em va veure patinar per primera vegada, són molts entrenaments i molts records”. El tècnic afegeix que “tot i que juguem a la seva pista, hem de portar el partit al nostre terreny. Hem de vigilar els seus contraatacs, hem de tenir possessions amb molt de sentit i competir al màxim”.

 

 

El conjunt blaugrana, sense canvis

El Barça va gaudir d’un dia de descans després de l’esforç de l’inici de la competició europea del passat dijous però aquest dissabte ha completat la última sessió d’una setmana farcida d’entrenaments per afrontar amb garanties un duel contra un rival que sempre complica les coses i que serà el primer d’un total de 4 partits en 12 dies. Edu Castro podrà comptar amb tots els jugadors de la primera plantilla a excepció dels lesionats Matias Pascual i Sergi Panadero. Completaran la convocatòria els joves Eloi Cervera i Miki Escala. Els àrbitres del duel seran Josep Antoni Ribó i Oriol Pérez.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut