Barça Atlètic – RC Deportivo: Un rival d’entitat per defensar la imbatibilitat a casa

Barça Atlètic – RC Deportivo: Un rival d’entitat per defensar la imbatibilitat a casa

(17:00 hores, Esport3 i FEF TV) El filial blaugrana, que no ha perdut cap partit al Johan Cruyff, vol donar continuïtat a les bones sensacions de les últimes setmanes

El Barça Atlètic torna a jugar aquest diumenge (17 hores) a l’Estadi Johan Cruyff després de dos partits consecutius a domicili. El filial blaugrana afronta la 15a jornada de Primera Federació, en la qual rebrà el Deportivo de la Corunya amb l’objectiu de donar continuïtat a les bones sensacions de les darreres setmanes.

Duel atractiu al Johan

El conjunt de Rafa Márquez ha guanyat cinc dels últims sis partits, i arriba després d’una meritòria victòria a domicili contra el Cornellà (0-2). El rival d’aquest diumenge, el Deportivo, és un dels equips amb més història de la categoria, i a més compta amb jugadors amb molta experiència, fins i tot a Primera Divisió.

El conjunt gallec suma 19 punts en 14 jornades i ocupa posicions de mitja taula, mentre que el Barça Atlètic està instal·lat en posicions de Play-off, amb 26 punts, gràcies als bons resultats aconseguits. Serà un duel molt atractiu al Johan Cruyff entre dos equips ambiciosos i amb voluntat de ser protagonistes en el joc.

Sergi Domínguez i Iker Goujon, baixes

La convocatòria del Barça Atlètic està formada per 18 jugadors, i en la llista destaquen les absències de Sergi Domínguez i Iker Goujon. El central és baixa per unes molèsties als isquiotibials de la cama esquerra, mentre que l’extrem tarragoní té un esquinç del lligament lateral intern de la cama esquerra. Les seves baixes se sumen a les absències per lesió de Trilli, Edu Sánchez, Biel Vicens i Pelayo. A més, Darvich, que aquest dissabte es va proclamar campió del món Sub17 amb Alemanya, encara no estarà disponible. Qui sí que tornen a la llista són els juvenils Cubarsí, Bernal i Héctor Fort, després de la seva participació en el torneig disputat a Indonèsia.

Amb tot això, la convocatòria de Rafa Márquez està formada pels següents jugadors: Marc Vidal, Yaakobishvili, Gerard Martín, Mbacke, Marc Casadó, Ángel Alarcón, Moha Moukhliss, Percan, Aleix Garrido, Cuéllar, Mikayil, Pocho, Pau Víctor, Unai, Cubarsí, Bernal, Héctor Fort i Joan Anaya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut