Victòria per la via ràpida i liderat

El Barça CVB femení va superar el Garden Hotels Calvià de forma contundent (3 a 0)

El Barça CVB femení va aconseguir una important victòria contra el Garden Hotels Calvià que les situa com a líders de la classificació amb 24 punts. El duel s’esperava competit perquè el conjunt balear arribava al partit en una bona dinàmica amb 4 victòries dels últims 5 partits, però les blaugranes van demostrar tot el seu potencial per endur-se la victòria 3 a 0.

El primer set va començar amb iniciativa visitant, contrarestada per les blaugranes amb l’empat a 20, tot i no sentir-se còmodes en aquests primers compassos. El final de set va ser impecable amb bons atacs per acabar 25 a 21.

El bon tancament del set inicial va donar confiança al conjunt blaugrana que va mantenir la concentració per solucionar per la via ràpida el segon i tercer set, amb uns resultats molt clars, 25 a 12 i 25 a 13, abans d’afrontar les dues últimes jornades de la primera volta.

El pròxim duel serà la visita al CV Esplugues, aquest diumenge 10 de desembre a les 12 del migdia.