La 18a edició de ‘Relats Solidaris de l’Esport’, present en el Barça-Girona

La 18a edició de ‘Relats Solidaris de l’Esport’, present en el Barça-Girona

Una representació dels periodistes impulsors del projecte, juntament amb les entitats col·laboradores i representants de Lovaas Foundation, organització beneficiària d’enguany, seran rebuts a la Llotja pel president Joan Laporta

El partit entre el Barça i el Girona FC d’aquest diumenge a l’Estadi Olímpic Lluís Companys servirà per tornar a posar en relleu una iniciativa solidària impulsada per un grup de periodistes esportius. Es tracta de la publicació del llibre ‘Relats Solidaris de l’Esport”, que en la 18a edició ha comptat amb el davanter blaugrana Robert Lewandowski com a padrí i amb l’entitat Lovaas Foundation com a beneficiària dels fons recaptats.

El FC Barcelona participa un any més en aquest projecte solidari i així es subratllarà en el partit Barça-Girona, en què el president del Club, Joan Laporta, rebrà a la Llotja de l’estadi a una representació dels periodistes impulsors del projecte, així com de representants de Lovaas Foundation i de les entitats col·laboradores. D’altra banda, en el terreny de joc, un grup de nens i nenes beneficiaris del projecte d’enguany es faran una foto abans de l’escalfament amb el davanter polonès del Barça i padrí de l’edició d’enguany.

Els Relats  Solidaris de l’Esport 2023 es va presentar el passat mes d’abril en un acte amb la presència de Lewandowski, i la recaptació del projecte d’aquest any va destinada a l’entitat Lovaas Foundation, un centre clínic de formació i investigació que ofereix programes per tractar de manera primerenca i intensiva nens i nenes amb Trastorn de l’Espectre de l’Autisme (TEA).

El projecte compta amb la col·laboració, entre d’altres, de la Fundació FC Barcelona, Damm Fundació, Vueling, CaixaBank, El Corte Inglés, Nacex, Knowhaus i Torrons Vicens, així com de la Secretaria General de l’Esport, l’Ajuntament de Barcelona i la Federació Catalana de Futbol.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut