Busquen el campionat d’hivern contra el Córdoba

Busquen el campionat d’hivern contra el Córdoba

El Barça té tres punts d’avantatge sobre el Manzanares i depen només d’ell mateix per ser líder al final de la primera volta i ser cap de sèrie a la Copa (dissabte, 18h, Esport3)

Arribem a la última jornada de la primera volta, jornada unificada per dirimir els 8 equips que jugaran la Copa i quins seran els caps de sèrie de la competició. Serà el dissabte a les 18h, i en directe per Esport3.

El Barça juga a casa contra el Córdoba Patrimonio i en té prou amb un empat per certificar la primera posició i ser campió d’hivern. Encara té opcions d’atrapar-lo el Manzanares, que és segon a tres punts i juga a la pista de ElPozo.

Convocatòria amb 11 jugadors

Jesús Velasco perd a dos jugadors més -Catela i Adolfo- i ha convocat a 11 jugadors per al partit contra el Córdoba. Matheus i Feixas, que van forçar per ser a la Champions, descansen aquesta jornada i s’espera que ja estiguin disponibles per al proper partit contra Osasuna Magna de després de l’aturada. Catela és baixa per una fractura a l’escafoides del peu dret i Adolfo també es perderà els propers partits per una ruptura fibril·lar a l’adductor llarg de la cuixa dreta.

Els 11 convocats són aquests, els 6 disponibles del primer equip i 5 reforços del filial: Dídac, Pau López, André Coelho, Kokoro, Antonio, Dyego, Pito, Erick, Touré, Aniol i Tapias.

Declaracions d’Antonio

“Era prioritari complir l’objectiu de classificar-nos per a la Final Four, però també li donem valor a acabar campions d’hivern i volem treure’ns l’espineta de les dues últimes derrotes al Palau”, diu Antonio, que no s’obsessiona amb les baixes. “No són coses que depenguin de nosaltres, el que toca és fer una passa endavant entre tots i confiar en els jugadors del filial que fins ara ens estan ajudant moltíssim i estan responent molt bé”, remarca.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut