Melvyn Richardson supera els 100 gols com a culer a la Champions

Melvyn Richardson supera els 100 gols com a culer a la Champions

El davanter francès va arribar a aquesta xifra després d’un poderós xut des de la línia discontínua

Amb les nou dianes anotades contra el Celje, Melvyn Richardson va assolir els 104 gols amb la samarreta blaugrana a la Champions. El jugador marsellès va ser el malson més gran de l’equip eslovè i va esdevenir el màxim golejador del partit, i amb un 100% d'efectivitat en els llançaments que va intentar. Els seus gols van servir, d’altra banda, per a mantenir el liderat d’un grup complicat. 

(Més de) 100 gols de blaugrana a Europa

Al minut 35 de partit, Richardson va completar una fita molt important: assolir el centenar de gols a la màxima competició europea vestint amb els colors del Barça. En dues temporades i mitja ha aconseguit aquesta xifra. Un poderós xut des de la línia discontínua va batre la porteria de l’eslovè Ran Zaponsek. Un gol que el francès quasi ni va celebrar tot i els set gols de diferència favorable al marcador.

El primer gol del davanter francès del Barça a Europa va ser fa dos anys contra el Frensburg-Handewitt quan el partit no duia ni set minuts. Richardson, amb un dels seus característics obusos va perforar la xarxa del bosnià Benjamin Buric. Des d’aquell moment i fins ara, el ‘66’ del Barça s’ha encarregat de ser una assegurança en atac per a Carlos Ortega.

A sis dels 300 a la Champions

Tenint en compte l’afany golejador de Richardson, és molt probable que d'aquí a poc temps els seguidors culers vegin el seu gol 300 a la màxima competició europea. Després de triomfar amb el Montpellier, on la seva primera temporada al màxim nivell europeu va marcar 64 gols, va fitxar pel conjunt blaugrana. Més aviat que tard, els aficionats del Barça podran celebrar els 300 gols del davanter francès a la Champions, ja que es troba actualment en 294.

A més, aquesta temporada se situa ja com el quart màxim golejador de l'equip a la màxima competició continental, amb un total de 33 gols. Per davant hi té a Dika Mem, amb 59, Aleix Gómez amb 43 i Luis Frade amb 40.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut