L'Eibar, el pròxim rival del Barça al Johan

L'Eibar, el pròxim rival del Barça al Johan

Les de Giráldez tornen a la Lliga després de l’aturada de seleccions (16.30h, DAZN)

El Barça rep aquest dissabte, a les 16.30h i en directe per DAZN, l’Eibar en la que serà l’11a jornada de la Lliga F. Les blaugranes són líders de la competició amb una renda de 6 punts sobre el segon classificat, el Reial Madrid i el Llevant, i busquen seguir invictes aquesta temporada.

El rival

Ha sumat 7 punts en aquest inici de temporada i es troba a la part baixa de la taula. L’equip que entrena Yerai Valentín ha superat el Granada i l’Sporting de Huelva aquest curs i va caure per la mínima contra el Llevant Les Planes (1-2), el Reial Madrid (0-1) i el Costa Adeje Tenerife (0-1). Pel que fa a l’aspecte golejador, la jugadora de Guatemala Andrea Álvarez ha anotat dos gols en el que va de temporada, mentre que Carla, Arana i Campos, entre d’altres, també han vist porteria.

El Barça

Afronta les dues últimes setmanes de competició abans de finalitzar el 2023 amb el repte de seguir invicte aquesta temporada. El de l’Eibar serà el primer dels quatre partits que afronten les de Giráldez abans de visitar el Rosengard i el Costa Adeje Tenerife. L’últim partit de l’any al Johan serà el 21 de desembre contra el Rosengard suec en la que serà la quarta jornada de la Lliga de Campions.

Les declaracions de Giráldez

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut