Lugo - Barça Atlètic: Empat per a créixer (1-1)

Lugo - Barça Atlètic: Empat per a créixer (1-1)

El filial blaugrana treu un punt de l'Anxo Carro en l'últim desplaçament de l'any i segueix una setmana més en posicions de play-off d'ascens

Punt de molt de mèrit el que s'ha endut el Barça Atlètic en la seva visita a l'Anxo Carro de Lugo (1-1), després de veure's per sota en el marcador. La reacció a l'instant, amb un gol afortunat del pitxitxi Pau Víctor ha obert el camí a una remuntada completa que, tot i els mèrits, no s'ha acabat produint. Tot i això, els de Rafa Márquez segueixen en posicions del play-off d'ascens.

Cop inicial

Els partits del filial blaugrana són garantia de gols, i així es demostra veient que no n'hi ha hagut cap que hagi finalitzat amb 0-0. A l'Anxo Carro no ha fet falta esperar massa per a corroborar-ho. No de la forma que voldria Rafa Márquez, ja que ha estat el manxec Nacho Quintana qui ha definit amb un xut creuat lluny de l'abast de Marc Vidal (1-0, min. 11).

Pau Víctor marca de tots els colors

Però la resposta barcelonista no s'ha fet esperar. Primer, amb un xut llunyà d'Alarcón, que servia com a pròleg del que arribaria poc després. Gerard Martín s'ha anticipat de meravella, ha cedit la pilota per a la conducció d'Alarcón, que ha habilitat Aleix Garrido pel carril central, i el xut del 10 ha rebotat en Pau Víctor que es troba en un estat de gràcia que el fa marcar gairebé sense voler (1-1, min. 15).

L'onzè gol del santcugatenc ha restablert les forces i ha servit perquè el filial blaugrana busqués el segon, empès per l'eufòria del gol. Els joves blaugranes han assumit el domini de la pilota, totalment desacomplexats en un escenari que les últimes temporades vivia futbol professional. Al final, tot i algun intent en les dues porteries, el marcador reflectia una igualtat absoluta al descans.

Firmen taules

Aquesta s'hauria pogut trencar amb un cop de cap d'Mbacke lleugerament alt a la sortida d'un córner, en la primera ocasió clara del segon temps. El partit ha entrat en un context d'alternatives per ambdós costats, i els locals se sentien més còmodes quan baixava el ritme. Per això, quan els culers han pogut tornar a posar-hi una marxa més el joc s'ha bolcat cap al marc de Tabuaço.

Alarcón ha tingut la més clara amb un potent xut després d'una deixada d'esperó d'Unai Hernández, però Tabuaço ha fet una gran aturada per salvar l'1-2. També haurien pogut tornar sense punts els culers, però Pau Víctor, també providencial en defensa, ha refusat una pilota que ja havia superat a Marc Vidal i que es dirigia cap a dins. Al final, repartiment de punts per un Barça Atlètic que dormirà una setmana més en posicions de play-off, abans de preparar l'últim partit de l'any. Tot un partidàs al Johan Cruyff contra la Ponferradina, actual colíder, que visitarà Barcelona el diumenge vinent a les 17.00h.

 

Fitxa del partit

Lugo: 1
Barça Atlètic: 1

Lugo: Tabuaço; Louis-Jean, Castrín, Morgado, Javi Vázquez; Ojeda (Abdulai 80'), Quintana (Antonetti 69'), Jozabed (Aguza 91'), Fuentes (Narro 46'), Antoñïn i Ledesma (Aranda 69').

Barça Atlètic: Marc Vidal; Héctor Fort, Mbacke, Faye, Gerard Martín; Casadó, Garrido, Moha (Bernal 79'); Percan (Unai Hernández 65'), Pau Víctor i Alarcón (Pocho 79').

Gols: 1-0, Nacho Quintana (min. 11); 1-1, Pau Víctor (min. 15)

Àrbitre: Éder Mallo Fernández. Ha amonestat els locals Jozabed (6'), Castrin (34') i Aguza i els culers Gerard Martín i Casadó.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut