Tercera aturada per seleccions del curs

Tercera aturada per seleccions del curs

El Barça perd als 6 jugadors que té disponibles: Dídac i Antonio (Espanya); Erick i André Coelho (Portugal); i Dyego i Pito (Brasil)

Amb la Copa Amèrica i el Mundial a l’horitzó, arriba la tercera aturada per seleccions del curs. Després de dues finestres seguides al setembre i a l’octubre, ara toca una nova aturada de 15 dies i els 6 jugadors disponibles del Barça marxen convocats amb les seves respectives seleccions: Dídac i Antonio (Espanya), Erick i André Coelho (Portugal); i Pito i Dyego (Brasil).

Espanya i Portugal juguen partits oficials de classificació per al Mundial, els primers contra la República Txeca i Itàlia, i els segons contra Finlàndia; mentre que el Brasil juga dos amistosos a casa contra Costa Rica. 

Setmana de recuperació

Entre els convocats i els lesionats, Velasco ha decidit dedicar la setmana a treballar la recuperació dels jugadors que estan de baixa, amb Miquel Feixas, Sergio González i Matheus a la rampa de sortida per estar disponibles per al proper partit: el dissabte dia 23/12 a les 18h contra el Xota.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut