Barça - Puerto Sagunto: Tanquen la primera volta amb contundència (41-24)

Els blaugranes han guanyat amb comoditat els valencians en l'últim partit de l'any al Palau Blaugrana

Després de proclamar-se campions d'hivern de la Lliga Asobal, el Barça ha tancat l'últim partit de l'any al Palau Blaugrana amb una altra gran victòria contra el Puerto Sagunto (41-24). Ara, els de Carlos Ortega tindran la Copa Asobal a l'horitzó i l'Europeu al gener. Per tant, la competició domèstica no tornarà fins al mes de febrer de l'any vinent.

Inici igualat

El Barça ha sortit amb intensitat i Cikusa ja ha encetat el marcador en els primers 40 segons de partit. A l'altra porteria, Pérez de Vargas s'ha fet fort i en cinc minuts ja ha tingut cinc aturades, evitant així els intents del Puerto Sagunto. Tot i això, el conjunt valencià ha sortit valent i ha aguantat les primeres embranzides blaugranes (6-5, min. 10).

Posen la directa

La resistència dels visitants ha durat un quart d'hora, i a partir de la rapidesa blaugrana i les aturades del porter blaugrana, els de Carlos Ortega han posat la velocitat de creuer per eixamplar la diferència fins als quatre gols (10-6, min. 16). En els últims minuts de la primera part, el Barça ha continuat ampliant el marcador, amb el Puerto Sagunto sense opcions d'aturar els atacs barcelonistes i amb moltes pèrdues de pilota.

Així, s'ha trencat el partit i al descans els culers han marxat a vestidors 12 gols per sobre. Blaz Janc, que tornava a l'equip després de patir una lumbàlgia, ha sigut el màxim golejador de la primera part.

Mateix guió a la segona part

A la represa, tot i que el conjunt dirigit per Toni Malla ha sortit amb bona intenció i ha retallat un parell de gols la diferència en el marcador, el domini blaugrana ha continuat estant present sobre la pista del Palau Blaugrana. Emil Nielsen ha sortit sota pals a la porteria blaugrana en la segona part i el porter danès s'ha anat entonant amb el pas dels minuts.

El Barça ha aturat qualsevol intent de rebel·lia dels valencians i ha premut l'accelerador per aconseguir les màximes diferències. Especialment, de la mà de l'extrem Oriol Zarzuela, amb cinc gols i un gran encert en el llançament. Així, els de Carlos Ortega han volgut tancar l'últim partit de l'any i la primera volta al feu culer amb una gran victòria i han acabat emportant-se el triomf amb una diferència de 17 dianes.

FITXA DEL PARTIT

Barça, 41
Puerto Sagunto, 24

Barça: Pérez de Vargas (1), Janc (5), D. Cikusa (5), J. Gallego (0), Carlsbogard (3), N'Guessan (2), Wanne (3) -set inicial- Pol Valera (2), Dika Mem (4), Aitor Ariño (2), Zarzuela (5), Langaro (4), Richardson (2), P. Cikusa (0), Javier Rodríguez (3), Emil Nielsen (0)

Puerto Sagunto: Dani Martínez (0), Jaume Pujol (5), Aron Diaz (3), Adrián Nolasco (2), Carlos Pueyo (1), Guillem Correro (2), David Lopez (1) -set inicial- Nil Montserrat (1), Lander Simon (0), David Garcia (2), Vicente Manuel Poveda (4), Javier Olivares (0), Diego Olba (3), Luka Krivokapic (0)

Parcials: 3-1, 6-5, 9-6, 11-8, 15-9, 22-10 // 24-12, 26-17, 31-20, 34-21, 38-22, 41-24

Àrbitres: Raul Escoda Pérez i Oriol Álvarez Boixaderas. Dos minuts: Carlos Pueyo (Puerto Sagunto)