El FC Barcelona fa una recollida solidària de peluixos

El FC Barcelona fa una recollida solidària de peluixos

Crida a l’afició a portar peluixos en els propers partits al Palau Blaugrana, l’Estadi Johan Cruyff i l’Estadi Olímpic, per entregar-los a projectes socials

Els petits gestos poden tenir resultats molt poderosos. Aquesta és l’essència de la campanya impulsada pel FC Barcelona ara que s’apropa Nadal, que té com a objectiu fer una gran recollida de peluixos per repartir entre els infants més vulnerables de casa nostra.

Per fer-ho realitat, el Club fa una crida a l’afició perquè porti aquests ninos a tres partits que es jugaran a les instal·lacions del Club pròximament. Exactament, el 17 de desembre al Palau Blaugrana (Barça – Baskonia), el 20 a l’Estadi Olímpic (Barça – Almeria), i el 21 a l’Estadi Johan Cruyff (Barça – Rosengård Women).

Tant al Palau com al Johan Cruyff la recollida es farà mitjançant una pluja de peluixos al terreny de joc, mentre que a Montjuïc hi haurà diversos punts per depositar-los.

Cal que siguin peluixos nous (no reutilitzats), que tinguin una mida màxima de 30x30 centímetres, que no portin piles integrades i siguin de caràcter no sexista. Tots els ninos que es recullin s’entregaran a la Creu Roja i a la campanya ‘Cap nen sense joguina’, de SER Catalunya.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut