Primer desplaçament europeu per acomiadar l’any 2023

Primer desplaçament europeu per acomiadar l’any 2023

(20.45 hores, WSETV) Els blaugranes visiten el Porsche Firenze VH Forte en la segona jornada europea del curs

El Barça afronta el primer desplaçament europeu del curs aquest dijous 14 de desembre, coincidint amb l’últim partit de l’any 2023 que es disputarà a la pista del Porsche Firenze VH Forte (20.45 hores, WSE TV). Els blaugranes arriben a la segona jornada de la WSE Champions League després d’acabar el 2023 a la Parlem OK Lliga com a líders destacats i amb la condició d’invicte i també amb els deures fets en la primera jornada europea contra el Deportivo Liceo, en un partit que va finalitzar amb un 8 a 2 al marcador. Tant el tècnic, Edu Castro, millor entrenador del mes de novembre a la competició domèstica, com Ignacio Alabart, MVP del mes, destaquen les ganes de l’equip per aquest duel de Champions. El ‘3’ blaugrana ho afronta “amb moltes ganes de fer un bon partit i rematar bé l’any. Sabem que serà difícil però volem encarar el 2024 amb un 6 de 6 a Europa”. I Edu Castro hi afegeix que “sabem on venim i què hem de fer si volem guanyar”. 

Rival d'alçada per acomiadar l'any

El Porsche Firenze VH Forte és un dels equips més forts de la màxima divisió italiana. Els d’Alessandro Bertolucci ocupen la segona posició a la classificació amb 30 punts, empatats amb el Hockey Trissino. Això si, en la primera jornada, no van començar amb victòria el seu camí a la WSE Champions League 2023/24. Van perdre a la pista del OC Barcelos (2 a 1), però aquest cop juguen a casa, on són un rival molt fort. A més, compten amb una plantilla que combina jugadors experimentats com Pedro Gil, Enric Torner o Gabriel Ambrosio. I d’altres més joves amb molt de talent com Joan Galbas o Checo Compagno. Sobre el rival, Edu Castro destaca el fet “que és un equip que juga molt bé a hoquei, que s’ha reforçat molt bé amb 3 fitxatges de luxe, que ho estan fent molt bé a la lliga italiana i que només van caure per un gol a Barcelos. I a més, juguen a casa on el públic apreta molt. Com a locals són temibles”. Alabart també recorda l’empat de la temporada passada, tot i que l’equip blaugrana aleshores no s’hi jugava res a nivell classificatori, però creu que “són un equip molt atractiu de veure, que saben molt bé a que juguen, molt intensos en defensa i que tenen la porteria al cap. Serà un duel molt interessant en atac, però si imposem el nostre joc crec que podem ser superiors”.

 

 

El primer viatge europeu del curs, a Itàlia

Els d’Edu Castro s’han entrenat durant el dilluns i el dimarts a Barcelona i aquest dimecres s’han desplaçat a Itàlia per realitzar l’últim entrenament abans del partit d’aquest dijous. El tècnic podrà comptar amb tots els jugadors disponibles de la primera plantilla a excepció del lesionat Matias Pascual. Completarà la convocatòria el jove Eloi Cervera. Els àrbitres del duel seran Pedro Figueiredo i Silvia Coelho. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut