Esgotades les entrades per al Barça Femení - Rosengard Women

Esgotades les entrades per al Barça Femení - Rosengard Women

Jocs nadalencs amb obsequis especials de Nadal del Barça, presència especial del Pare Noel, pluja de samarretes amb un gran premi i pluja de peluixos solidària ambientaran la vetllada

El proper dijous 21 de desembre a les 21 h, tindrà lloc la Jornada 4 de la UEFA Women’s Champions League, on el Barça Femení s’enfrontarà al Rosengard Women. La trobada, que ja és ‘sold out’, es celebrarà a l’Estadi Johan Cruyff, després d’una anada on les blaugranes van oferir un espectacle acabat en victòria de 0-6 al camp del Rosengard.

Ara, a la tornada, socis, sòcies, aficionats i aficionades tindran l’oportunitat d’animar l’equip a casa i gaudir de la festa futbolística sense fi de les jugadores de Giráldez, i també d’una autèntica vetllada inspirada en el Nadal.

Una fusió entre el Barça i les tradicions catalanes de l’època més icònica de l’any on, des de l’obertura de portes una hora abans de l’inici del partit, tothom qui assisteixi s’immergirà d’immediat en el Nadal més blaugrana.

Pare Noel a l’interior de l’Estadi

Des de primera hora, el Pare Noel estarà a l’interior de l’Estadi desitjant Bones Festes a totes les famílies, saludant els més petits i petites i repartint caramels. A més a més, durant la mitja part es celebrarà una cursa entre el Pare Noel i el Tió, on el circuit seran les mateixes grades.

Música, jocs i concursos amb premis especials de Nadal Barça

Com sempre, la celebració estarà amenitzada a ritme de música del DJ, i tant durant la prèvia del partit com durant la mitja part es faran jocs als videomarcadors i concursos amb premis de Nadal 100% Barça, com gorros, mitjons i jerseis nadalencs.

Samarreta oficial de l’equip signada per totes les jugadores, gran premi únic

Aproximadament 30’ abans de començar el partit, es celebrarà una pluja de samarretes. L’afortunat o afortunada s’endurà un premi únic: la samarreta signada per totes les jugadores del Barça Femení.  

Pluja de peluixos solidària, crida a l’afició

En acabar la primera part del partit, tindrà lloc una pluja de peluixos solidària, de la grada a la gespa. Per tal de fer-ho possible, el Club fa una crida a l’afició a portar els seus peluixos en la seva campanya de recollida per repartir-los entre els infants més vulnerables

Cal que siguin peluixos nous (no reutilitzats), que tinguin una mida màxima de 30x30 centímetres, que no portin piles integrades i siguin de caràcter no sexista. Tots els ninos que es recullin s’entregaran a la Creu Roja.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut