Zalgiris Kaunas – Barça : A Lituània per recuperar les bones sensacions

Zalgiris Kaunas – Barça : A Lituània per recuperar les bones sensacions

El conjunt de Roger Grimau realitza el segon desplaçament del curs amb la voluntat de retrobar-se amb el triomf a Europa

El Barça de bàsquet ha afrontat aquest dijous el segon desplaçament de la setmana, volant fins a Lituània per afrontar la seva segona jornada d’Eurolliga a domicili i visitar aquest divendres el Zalgirio Arena (19.00 hores). L’objectiu és recuperar les bones sensacions en la màxima competició europea després de les dues derrotes contra l’Emporio Armani Milà i l’ALBA Berlin.

“Sempre que es perd s’està fotut. És un mes que ens està costant i no acabem de trobar el punt. En l’últim partit a Berlin vam tenir molts alts i baixos i ara hem de solucionar-ho a Kaunas i trobar el camí de la victòria”, explica Roger Grimau davant els mitjans de comunicació.

El rival serà un Zalgiris Kaunas que dimecres va caure a la pista del Fenerbahce i que ara comptarà amb el suport de l’afició, que omplirà el pavelló on es va disputar la darrera Final Four. Amb l’exblaugrana Rolands Smits com un dels jugadors més destacats, el Zalgiris és setzè a la taula amb cinc victòries i 10 derrotes, mentre que el Barça és tercer i té l’opció d’igualar el balanç de resultats del Virtus Segafredo Bologna (segon a la taula amb 11-5), que aquest dijous ha perdut a València.

Després de l’entrenament d’aquest dijous, i en declaracions als mitjans de comunicació, Rokas Jokubaitis ha expressat que se sent molt motivat per jugar el partit d’aquest divendres: “Jugar a Kaunas sempre és especial per a mi. Hi haurà un pavelló amb les entrades exhaurides, com sempre, i tindré familiars i amics a la grada. Espero poder aconseguir la victòria”.

El lituà ha admès que “estem en un moment difícil però hem d'estar junts. Jugadors i cos tècnic hem parlat com podem créixer i hem d’estar junts per poder tornar a aconseguir victòries”. “Estem a finals de desembre i la temporada és llarga, però hem de créixer per superar aquests moments”, conclou.

Després d’aquests dos partits a domicili, l’equip combinarà les festivitats de Nadal amb els entrenaments per afrontar la setmana vinent dos nous partits lluny del Palau Blaugrana: a Màlaga (27 de desembre) i a Mònaco (29 de desembre).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut