Unicaja - Barça: Duel d'alt voltatge al Martín Carpena

Unicaja - Barça: Duel d'alt voltatge al Martín Carpena

Els de Roger Grimau visiten un dels equips més en forma d'Europa, amb 11 victòries consecutives a la Lliga Endesa

El Barça visita aquesta nit un dels equips que està més en forma del panorama europeu, l'Unicaja (21.00h, Movistar Plus+). Els d'Ibon Navarro acumulen 11 victòries consecutives a la Lliga Endesa i buscaran batre el seu rècord de triomfs contra els blaugranes. D'altra banda, els de Roger Grimau arriben després de gaudir d'uns dies lliures per les festes de Nadal i d'una última victòria molt treballada a l'Eurolliga davant el Zalgiris Kaunas, i amb la intenció de retallar diferències a la classificació de la lliga domèstica, amb els andalusos dos triomfs per sobre dels culers.

Tot i que ja està classificat matemàticament per a la Copa del Rei, el Barça certificarà la seva condició de cap de sèrie en el torneig que es disputarà a Màlaga el pròxim mes de febrer si guanya el seu partit contra els andalusos i tant UCAM Murcia com Gran Canària perden els seus respectius duels.

Brizuela torna a Màlaga

A més, també serà el retorn de Darío Brizuela al Martín Carpena després d'haver fitxat pel Barça el passat estiu. El jugador basc va estar tres temporades i mitja a l'Unicaja i aquest dimecres tindrà l'oportunitat d'enfrontar-se al seu exequip.

Després del partit a Màlaga, els blaugranes disputaran l'últim partit de l'any, a l'Eurolliga, contra el Mònaco en terres monegasques (29 de desembre). El primer partit del 2024 serà un apassionant Clàssic entre Barça i Madrid, també a la competició europea (3 de gener).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut