Un 2023 molt positiu i un 2024 ple de grans reptes

Un 2023 molt positiu i un 2024 ple de grans reptes

El coordinador esportiu Gaby Cairo fa un balanç “molt positiu” del que portem i traça els reptes de futur pel 2024

S’acaba l’any 2023, un any amb els èxits de la Copa del Rei i l’OK Lliga aconseguides durant la temporada 2022/23 i que, s’ha acabat amb un molt bon inici de la temporada actual, on es va perdre la final de la Lliga Catalana però es va aconseguir la Supercopa d’Espanya contra el Deportivo Liceo. Els blaugranes han començat els primers mesos de competició mostrant un hoquei atractiu i efectiu, cedint només un empat i la resta, ple de victòries, en els 14 partits disputats - 12 a l’OK Lliga i 2 més a la WSE Champions League - ambdues competicions liderades pels d’Edu Castro. Ara que diem adeu al 2023 i saludem el 2024, és un bon moment per fer balanç i pensar en els reptes de futur, abans no arribi el proper partit, el pròxim 6 de gener (OK Lliga TV, 20:30 hores) contra el CH Mataró al Palau Blaugrana.

 

 

El coordinador esportiu de l’hoquei patins blaugrana, Gaby Cairo en fa un balanç “molt positiu” del que portem fins al moment. “No vam guanyar la Lliga Catalana però ens vam refer molt ràpid, guanyant la Supercopa, estem fent un bon hoquei, i ens trobem en una bona condició a l’OK Lliga, com a líders, guanyant partits importants, també fora de casa, i ja estem classificats per a la Copa del Rei. I a la Champions, que és l’objectiu prioritari, hem començat pel bon camí”. 

De cara al 2024, els desitjos de Gaby Cairo, són els següents: “Demanem molta salut per a tothom, comptem amb la recuperació total del Matias Pascual per ajudar l’equip a aconseguir els objectius, i com ja he comentat, ens faria molta il·lusió i farem tot el possible per lluitar per tots els títols, en especial, per intentar aconseguir la Champions”. 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut