Mònaco - Barça: Tancar l'any millorant sensacions

Mònaco - Barça: Tancar l'any millorant sensacions

Després d'una dura derrota a Màlaga per acomiadar el 2023 a la Lliga, els blaugrana buscaran redimir-se amb un triomf europeu, també a domicili

El Barça juga aquesta nit el seu últim partit de l'any amb el clar objectiu de millorar les sensacions d'alguns dels últims partits i, almenys, tancar el 2023 amb un triomf de renom a l'Eurolliga. Per a fer-ho, caldrà que els de Roger Grimau trobin la forma de guanyar a la pista del Mònaco (21.00h, Movistar Plus+). Als blaugrana, a qui els està costant i molt aconseguir una regularitat de joc i de resultat en aquestes últimes setmanes, amb dues victòries en els últims set partits englobant totes les competicions, els avala un gran inici de temporada, també a Europa, el que fa que encara mantinguin la segona posició de tota l'Eurolliga amb un balanç d'onze victòries i cinc derrotes.

Així, tot i el coixí de victòries acumulat en els primers mesos, aquest s'ha anat desgastant i un gran gruix d'equips amenacen a aferrar-se a aquest grup capdavanter dels equips que volen evitar el play-in que s'ha introduït aquesta temporada i que anhelen ser, de forma directa, als quarts de final. Un d'ells, precisament, el Mònaco que entrena Sasa Obradovic, que a la seva lliga domèstica, la francesa, la comanda amb mà de ferro amb setze victòries i només una derrota.

Mike James, el gran perill monegasc

El conjunt del principat compta amb unes grans amenaces ofensives, on destaca per sobre de tots el nom de Mike James. El base nord-americà segueix demostrant que és un dels millors de la competició i actualment és el màxim anotador de tota l'Eurolliga, amb una mitjana de 19,8 punts. Així, poder-lo minimitzar serà un gran punt a favor per a treure la victòria, sense oblidar altres perills com Alpha Diallo, Elie Okobo o el gegant Motiejunas a la pintura. A més, tot un quatre vegades All Star de l'NBA com el base Kemba Walker és la segona espasa en la direcció de joc, i tot el món coneix la seva gran facilitat per anotar i dinamitar partits en un tres i no res.

Així, queda demostrat que és una prova més que dura per dir adeu al 2023 per a un Barça que ha de demostrar caràcter i orgull propi per a no repetir el sotrac de la derrota per 20 punts a Màlaga. Quina millor forma de fer-ho que vencent un dels equips més potents del continent en el partit que, a més, serveix per tancar la primera volta de l'Eurolliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut