L’Estadi Johan Cruyff acull l’entrenament solidari de portes obertes organitzat per la Fundació FC Barcelona

L’Estadi Johan Cruyff acull l’entrenament solidari de portes obertes organitzat per la Fundació FC Barcelona

Els aficionats i aficionades han gaudit d’una jornada molt especial amb els ídols blaugrana i han mostrat tot el seu suport als jugadors del primer equip masculí

Aquest dissabte s’ha celebrat a l’Estadi Johan Cruyff de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, l’entrenament solidari del primer equip masculí. Un esdeveniment que cada any organitza la Fundació FC Barcelona amb motiu de les festes nadalenques.

En un matí de grans emocions, totes les persones que han anat a l’estadi -molt d’ells nens i nenes- han pogut gaudir d’una jornada molt especial amb els ídols blaugrana de ben a prop. Aquest any l’entrenament de portes obertes ha tingut com a un dels grans protagonistes el davanter brasiler Vitor Roque, que serà presentat demà com a nou jugador del FC Barcelona.

Un cop acabat l’entrenament els jugadors han saludat a tot el públic present des de la gespa i han llançat diverses pilotes de regal desfermant l’eufòria dels assistents. En aquest sentit, la convocatòria d’aficionats i aficionades ha sigut tot un èxit després que les entrades s’exhaurissin en poques hores, i els culers han mostrat, una vegada més, tot el seu suport als jugadors del FC Barcelona.

A més, a més, i com ja és habitual en aquest entrenament solidari, els dos robots de la Fundació, Pol i Joyce, han estat sobre la gespa del Johan Cruyff. Aquests robots formen part del programa de Benestar Emocional de la Fundació FC Barcelona i permeten a infants hospitalitzats, que no tenen possibilitat de desplaçar-se a les instal·lacions del FC Barcelona, viure l’experiència “Barça” mitjançant amb connexions d’àudio i vídeo. Diversos jugadors s’han acostat als robots per xerrar amb els infants que estan ingressats per malaltia i que han pogut seguir les evolucions d’aquest entrenament solidari.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut