El 2023, exhibició de resiliència

El 2023, exhibició de resiliència

L’equip s’ha sobreposat a tots els contratemps en forma de lesions i acaba l’any classificat per a la Final Four i amb el triplet de lliga, Copa del Rei i Supercopa a la butxaca

El diccionari defineix la paraula resiliència com la capacitat de l’individu per a afrontar amb èxit una situació desfavorable o de risc, i per a recuperar-se, adaptar-se i desenvolupar-se positivament davant les circumstàncies adverses.

I això és el que ha fet el Barça de futbol sala aquest 2023. Sobreposar-se a totes les lesions i a la decepció que va suposar quedar fora de l’última Final Four per continuar el cicle guanyador en la segona temporada de Velasco, aquesta vegada en forma de triplet: lliga, Copa del Rei i Supercopa. 

El 2024, més i millor

I què li espera a l’equip aquest 2024? D’entrada el Barça aspira al pòquer de títols, començant per la Supercopa que es disputa el primer cap de setmana de gener a Jaén. Després vindrà la primera eliminatòria de la Copa del Rei a la pista de Movistar Inter, la Copa d’Espanya a Cartagena i el play-off pel títol de lliga.

Però sobretot a aquest 2024 li demanem salut. I tornar a veure ben aviat sobre les pistes a tres bèsties com Lozano, Ferrao i Álex Yepes. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut