Primer entrenament del 2024 per al Barça Femení

Primer entrenament del 2024 per al Barça Femení

L’equip s’ha exercitat al complet aquest dimarts a la tarda

El Barça Femení ha completat aquest dimarts el primer entrenament de l’any 2024. L’equip de Jonatan Giráldez s’ha retrobat en una sessió de tarda al Camp 4 de la Ciutat Esportiva. Després de felicitar-se l’entrada del nou any, l’equip ha realitzat una sessió de gimnàs i també al camp.

Qui ja ha fet treball parcial amb el grup és Irene Paredes, que es troba en el tram final de la seva recuperació. Segueixen treballant al marge Cata Coll, Jana, Alexia, María León i Rolfö.

Pel que fa als pròxims compromisos de l’equip, el dia de Reis, el 6 de gener a les 18.30 h, les blaugranes rebran el Llevant Les Planes, mentre que a partir de mitjans de gener l’equip disputarà dos partits per setmana amb la primera eliminatòria de la Copa de la Reina contra l’Albacete (13/1, 12 h). 

Posteriorment, l’equip jugarà les semifinals de la Supercopa d’Espanya contra el Reial Madrid (17/1, 19 h) i la possible final (20/1, 20 h), la visita de l’Eintracht de Frankfurt al Johan (25/1, 21 h), el partit al camp del Betis (27-28/1) i la visita a Lisboa per jugar contra el Benfica el 31 de gener (21 h) en el que podria ser el setè partit del mes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut