Barça Atlètic – Unionistas de Salamanca: Arrenquen el 2024 buscant tornar a guanyar

Barça Atlètic – Unionistas de Salamanca: Arrenquen el 2024 buscant tornar a guanyar

(21 hores, FEF TV) El filial blaugrana afronta el primer partit de l’any amb l’objectiu de tornar a sumar tres punts al Johan Cruyff

El Barça Atlètic afronta aquest dimecres (21 hores) el primer partit del 2024 a l’Estadi Johan Cruyff. El filial blaugrana rep la visita de l’Unionistas de Salamanca en el partit corresponent a la jornada 18 del grup 1 de Primera Federació, la penúltima de la primera volta.

El conjunt dirigit per Rafa Márquez, que durant l’aturada nadalenca va jugar un amistós solidari a Olot (1-4), busca aquest diumenge tornar al camí de la victòria. I és que, tot i el bon joc i les sensacions positives, els blaugrana acumulen tres jornades sense guanyar, amb una derrota contra el Deportivo (1-2) i empats contra el Lugo (1-1) i la Ponferradina (1-1). El Barça Atlètic, que és sisè amb 28 punts, vol tornar a guanyar a casa per estrenar el 2024 de la millor manera.

Márquez adverteix del nivell del rival

Al davant hi haurà un Unionistas de Salamanca que només ha sumat una victòria fora de casa aquesta temporada. Va ser al camp de la SD Logroñés per 0-1. Com a visitant, els castellans tenen un balanç d’una victòria, dos empats i cinc derrotes. Actualment ocupen la 15a posició amb 19 punts, i marquen les posicions de permanència en la categoria.

Tot i la diferència de posicions i punts en la classificació, Rafa Márquez va advertir en la prèvia que tots els equips de la categoria tenen un nivell important, destacant la dificultat de tots els partits en la categoria.

Unai i Pocho, baixes

El tècnic del Barça Atlètic ha fet una convocatòria de 19 jugadors per afrontar el partit d’aquest dimecres a l’Estadi Johan Cruyff. A les baixes per lesió de Trilli, Iker Goujon, Edu Sánchez, Biel Vicens i Pelayo se sumen les absències d’Unai, a causa d’una gastroenteritis aguda, i de Pocho, que té una lesió al bíceps femoral de la cama dreta. En ambdós casos, les seves evolucions en marcaran la disponibilitat per als propers partits.

Diversos jugadors juvenils completen la convocatòria, que està formada pels següents jugadors: Marc Vidal, Yaakobishvili, Gerard Martín, Mbacke, Sergi Domínguez, Marc Casadó, Ángel Alarcón, Moha Moukhliss, Percan, Aleix Garrido, Cuéllar, Mikayil, Pau Víctor, Darvich, Pau Prim, Bernal, Dani Rodríguez, Navarro i Joan Anaya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut