El dia de Reis més culer amb el Barça Femení - FC Llevant Les Planes

El dia de Reis més culer amb el Barça Femení - FC Llevant Les Planes

Tradicions catalanes com el clàssic Tortell de Reis i el lliurament de regals animaran aquesta Jornada 13 de la Liga F

El proper dissabte 6 de gener a les 18.30 h l’Estadi Johan Cruyff acollirà la Jornada 13 de la Lliga F, on el Barça Femení s’enfrontarà al FC Llevant Les Planes femení. Una vetllada molt especial a casa, on l’afició blaugrana tindrà l’oportunitat de seguir celebrant el Nadal, aquest cop gaudint del dia de Reis més culer.

Aquest partit, que serà el primer de l’any per a les jugadores de Giráldez, comptarà amb un seguit de sorpreses relacionades amb les tradicions dels Reis d’Orient com el clàssic Tortell de Reis i regals, a més a més de jocs per als i les assistents.

Tortell de Reis als primers 250 aficionats o aficionades

La sobretaula del dia de Reis aquest any es fa a l’Estadi Johan Cruyff, i és que els primers 250 aficionats o aficionades a arribar seran obsequiats amb una porció del Tortell de Reis. A més a més, cinc d’aquestes porcions comptaran amb premi que, com de costum, serà un Rei Mag. Però no qualsevol Rei, sinó un Rei Mag blaugrana. Els afortunats o afortunades hauran d’estar ben atents a la mitja part, en què se’ls farà lliurament d’aquestes cinc caixes de regal que arriben de la mà de GLS, partner logístic oficial del Barça Femení.

Música, jocs i premis especials de Reis

La tarda estarà amenitzada a ritme de música de la DJ, i tant durant la prèvia del partit com durant la mitja part es faran jocs al videomarcador. Important quedar-se al final del partit, moment en què es repartiran més regals. Per una banda, les jugadores blaugrana repartiran entre els infants cinc caixes regal més proporcionades per GLS i de l’altra, en una iniciativa de la Lliga F, les futbolistes d’ambdós equips faran lliurament de 50 pilotes grogues de la competició entre el públic assistent.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut