Els blaugranes volen iniciar l’any amb victòria

Els blaugranes volen iniciar l’any amb victòria

(20.30 hores, OKLiga.tv) Els d’Edu Castro comencen l’any al Palau contra el CH Mataró en l’última jornada de la primera volta de la Parlem OK Lliga

Arriba el primer partit del 2024. 23 dies després de l’últim duel disputat a terres italianes en la segona jornada de la WSE Champions League i que va acabar amb victòria. Els blaugranes disputatan la 13a jornada de la Parlem OK Lliga contra el CH Mataró (OKLiga.tv, 20.30 hores) aquest dissabte 6 de gener, dia de Reis. Els d’Edu Castro buscaran seguir en la línia marcada durant el primer tram de la temporada, amb un joc coral i divertit i, de passada, seguir augmentant la ratxa de partits invictes, que ara mateix és de 46 enfrontaments sense conèixer la derrota. “Amb ganes de tornar a la competició, de jugar davant la nostra afició, de continuar en la bona línia del 2023 i això passa per fer un bon partit. Se’ns ha fet llarga l’aturada i ja estem preparats” assegura el tècnic blaugrana.

El CH Mataró, de nou a la màxima categoria estatal

En el seu retorn a la màxima competició estatal després de dos anys, el CH Mataró és un equip amb jugadors joves que poden ser perillosos com Abel Moya, Xavi Burguillos o Lluc Vilà i compten amb un entrenador que ja coneixia el club, Joan Carles Vadillo. Edu Castro i Eloi Cervera coincideixen en afirmar que “és un equip que està traient bons resultats contra equips de la zona alta, els altres partits els estan competint molt bé i estem avisats”. Actualment es troben en la penúltima posició amb vuit punts, però com comentaven els blaugranes, han guanyat a equips de gran nivell com el Deportivo Liceo o el Recam Làser CH Caldes i van estar a punt de donar la sorpresa a la pista del Reus Deportiu. El tècnic destaca dels maresmencs que són un equip “alegre, dinàmic, que hi van molt, atrevits en la defensa individual, corren molt bé els contraatacs”. I adverteix que “hem tingut temps per veure’ls i estudiar-los i necessitarem una bona versió”. Eloi Cervera destaca “la il·lusió i les ganes de l’equip per tornar a jugar al Palau” i sobre aquest fet, Castro fa una crida a l’afició blaugrana: “és un dia especial pels nens, per tothom que viu la màgia d’aquests moments. Sempre parlem de la màgia del Palau, doncs si el dia de Reis és pot jugar un partit d’hoquei en un escenari així, recomano a la gent que ens acompanyi perquè segur que veuen un bon espectacle”.

 

 

Els blaugranes, amb ganes d’iniciar l’any amb bon peu

Els blaugranes només han cedit un empat a la pista del Noia Freixenet i volen seguir en la línia positiva, creixent partit rere partit. Qui també està creixent cada dia més és Cervera que assegura que “tant els companys com els membres del cos tècnic m’ho estan posant molt fàcil i m’estic sentint còmode i amb ganes de seguir millorant i de seguir jugant”. Aquesta setmana s’han entrenat amb força per arribar en les condicions òptimes per iniciar amb bon peu l’any que tot just encetem. Edu Castro podrà comptar amb tots els jugadors de la plantilla, a excepció del lesionat Matias Pascual. Completarà la convocatòria el jove Eloi Cervera. Els àrbitres del duel seran David Calonge i Joan Nicolás.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut