PRÈVIA | Barça - Olympiacos: A mantenir la ratxa

PRÈVIA | Barça - Olympiacos: A mantenir la ratxa

Els barcelonins volen sumar la quarta victòria consecutiva al Palau Blaugrana

El Barça no coneix la derrota aquest 2024. Els de Roger Grimau duen tres victòries en tres partits disputats. A més, totes tres han estat a casa. Per això els blaugranes volen mantenir la bona dinàmica dels últims enfrontaments. Reial Madrid i Baskonia a l'Eurolliga, i Obradoiro a la Lliga han estat els rivals fins ara. I ara reben l'Olympiacos, en un partit corresponent a la 20a jornada de la màxima competició continental (20.30h, Movistar+). 

En el que serà el quart partit consecutiu al Palau, els culers s'enfrontaran a un sòlid conjunt grec que actualment ocupa la cinquena posició amb 11 victòries i 8 derrotes. Els blanc-i-vermells arriben a Barcelona amb una ratxa de sis victòries seguides, quatre d'elles a l'Eurolliga. Rival exigent per als de Grimau, que no podrà comptar amb Alex Abrines per una pubàlgia, ni Nnaji per un procés víric.

Roger Grimau valora el treball realitzat

El tècnic del Barça ha posat en relleu el bon moment dels seus jugadors. "Contra el Reial Madrid vam tenir un dels millors partits de la temporada i hem de continuar així. Hem de consolidar la línia ascendent en la qual ens trobem a força de continuar sumant partits", ha puntualitzat. Pel que fa al rival d'aquesta jornada, Grimau ha destacat "el passar molt bé la pilota que tenen com a filosofia de joc" i "juguen molt bé en totes les facetes, és un equip completíssim tant en defensa, com en joc ofensiu".

L'entrenador del Barça ha sumat al seu discurs "la gran adaptació dels nous fitxatges". "Costa a l'inici que els jugadors nous provinents de diferents localitats s'adaptin a un nou estil de joc, però ells ho han fet de forma ràpida". Pel que fa al capità del Barça, Alex Abrines, ha posat en èmfasi la implicació del balear, però "l'evolució és incerta". De moment, no es pot confirmar, segons les seves paraules, la disponibilitat del '21' blaugrana a la Copa del Rei.

Parra: "Hem de jugar cada partit com si fos una final"

L'aler barceloní ha fet també una reflexió sobre la bona dinàmica per la qual passa l'equip. "És millor sumar victòries, que no una sèrie de derrotes. Aquests triomfs, però, només ens ajuden a animar l'equip i a continuar treballant i lluitant. Tenim una altra setmana molt complicada amb dos partits claus i no ens podem permetre afluixar el ritme."

Parra, heroi a l'últim segon del partit contra l'Obradoiro, assegura "sentir-se totalment adaptat al club i l'ambient". Ha destacat també la dificultat que suposa l'Olympiacos com a rival. "No sol té un bon joc interior, sinó que jugadors com Isaiah Canaan són molt perillosos també. A Grècia vam saber contrarestar el seu joc físic i esperem fer-ho aquí", ha remarcat.

El Barça, amb una nova setmana amb tres partits, rebrà divendres el Zalgiris Kaunas, en el que serà l'últim partit a casa fins al 28 de gener. Per això, Parra ha volgut ressaltar la importància del Palau com a un "jugador més". "Mitja victòria diumenge va ser seva. És un plaer tenir una afició així a cada partit i segur que contra l'Olympiacos continuarà a un alt nivell", ha finalitzat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut