Toca reacció i recuperar bones sensacions

Toca reacció i recuperar bones sensacions

L’equip afronta en els propers quatre dies el partit de lliga a Peníscola (dissabte, 20h, Esport3 i RFEFTV) i l’eliminatòria de Copa a Torrejón abans de l’aturada

Després de perdre la final de la Supercopa, el Barça de Velasco visita aquest dissabte a les 20h la pista del Peníscola en partit de la dissetena jornada de lliga amb un doble objectiu: mantenir la distància de sis punts respecte ElPozo a la classificació; i recuperar les bones sensacions de cara a l’eliminatòria de vuitens de Copa del Rei de dimarts a Torrejón. El partit s’oferirà en directe per Esport3 i RFEFTV.

Dídac, baixa

L’equip viatjarà dissabte mateix a Peníscola amb la baixa de Dídac, que arrossega una distensió al lligament lateral intern del genoll dret des de l’últim partit al Palau contra Xota. El seu lloc l’ocuparà el porter del filial Martí. També seran baixa Lozano, Ferrao, Yepes i Catela. La llista per al Peñíscola-Barça la integren els següents dotze jugadors: Feixas, Martí, André Coelho, Antonio, Erick, Dyego, Adolfo, Sergio González, Touré, Matheus, Kokoro i Pito.

El rival, el Peñíscola, és onzè a la classificació amb 18 punts, a 6 del play-off i 4 per sobre del descens. Els exblaugranes Quintela i Aicardo lideren un equip que també compta amb jugadors de primer nivell com Paniagua i Juanqui, i un veterà de les banquetes de Primera com Santi Valladares.

Adolfo, amb ganes

“El resultat de la Supercopa no va ser el que volíem i a Peníscola toca recuperar bones sensacions de cara a l’eliminatòria contra l’Inter, ens espera un partit molt complicat contra un rival que està fent una gran temporada i que a casa es creix” avisa Adolfo, que reconeix que a l’equip li pesa el calendari sobrecarregat de partits. “Com estem físicament? Allà on no hi arribin les cames hi haurà d’arribar el cor”, adverteix.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut