CD Arenteiro – Barça Atlètic: Amb l’objectiu de tornar al camí del triomf

CD Arenteiro – Barça Atlètic: Amb l’objectiu de tornar al camí del triomf

[18:00 hores, Esport3 i FEF TV] Els blaugranes tanquen la primera volta visitant Galícia davant un rival que es fa fort com a local

El Barça Atlètic afronta aquest dissabte l’últim partit de la primera volta del grup 1 de la Primera RFEF. Els blaugranes s’enfronten al CD Arenteiro a l’Estadi de Espiñedo amb l’objectiu de tornar al camí del triomf. I és que el conjunt que dirigeix Rafa Márquez encadena quatre partits sense guanyar i vol sumar els primers tres punts del 2024.

Per fer-ho, hauran de superar un rival rocós que tot i que encadena tres derrotes consecutives es fa fort quan juga de local. Fins al moment, només ha cedit dues derrotes a casa, i cinc de les sis victòries que assolit en aquests primers 18 partits de Lliga han estat de local.

Les declaracions prèvies

“Tenim les ganes i l’actitud per tornar a guanyar”. Són paraules del tècnic del Barça Atlètic, Rafa Márquez als mitjans del Club prèvies al partit. I ha puntualitzat: “Sabem que les condicions del camp no seran les millors, però hem de competir i treure un bon resultat”. Sobre el conjunt gallec, Rafa Márquez ha explicat que es trobaran un rival “necessitat de trobar bons resultats i que juga un joc bastant directe amb jugadors experimentats i físicament forts”.

La convocatòria

Per aquest duel, el tècnic mexicà que no pot comptar amb els lesionats, Trilli, Ángel Alarcón, Iker Goujon, Edu Sánchez i Pelayo, tampoc podrà fer-ho amb els jugadors amb dinàmica de primer equip, Astralaga, Marc Casadó, Cubarsí, i els juvenils Marc Guiu i Héctor Fort, ni amb el sancionat, Mikayil Faye.

Així doncs, aquesta és la convocatòria de 17 jugadors: Gerard Martín, Mbacke, S. Domínguez, Moha M., Percan, Aleix Garrido, Marc Vidal, Cuéllar, Pau Víctor, Unai, Darvich, Pau Prim, Bernal, Dani Rodríguez, Joan Anaya, Nil Calderó i Yaakobishvili.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut