PAS Alcoi - Barça: Victòria solvent per a continuar líders! (0-4)

Els culers aconsegueixen arribar a 50 partits invictes en batre l'Alcoi amb doblets de João Rodrigues i Bargalló / FOTO: Lucio Abad

El Barça ha aconseguit una solvent, però exigent victòria davant el PAS Alcoi en un dels estadis més exigents de la competició (0-4)João RodriguesPau Bargalló, tots dos per partida doble, han estat els golejadors del combinat català que a la tercera ha anat a la vençuda, ja que en els últims dos desplaçaments a Alcoi, no va poder sortir amb la victòria -va sumar dos empats-.

Amb el triomf d'avui, el Barça se situa encara més líder de l'OK Lliga i afrontarà una setmana de descans prèvia al matx del dilluns 5 de febrer al Palau Blaugrana contra el Noia Freixenet (20.30 h).

Passa endavant del Barça

El PAS Alcoi ha demostrat en els primers 30 minuts, per què és un dels equips més durs de la competició quan juga de local. Els d'Edu Castro, tot i això, no s'han deixat intimidar i han volgut marcar el tempo del partit. És per això, que gran part de la primera meitat ha tingut un domini de la pilota del conjunt que avui ha vestit de groc amb la Senyera -ja que l'Alcoi ha lluït l'equipació local blaugrana-. El gol dels catalans ha tardat vuit minuts a arribar, quan Barroso ha aprofitat un mal control de Gonzalo Pérez i li ha cedit al golejador del Barça, João Rodrigues (0-1).

El conjunt alacantí  ha tingut l'oportunitat d'igualar el matx. Al minut 25, una col·laboració entre Formatjé i Verdú ha pogut empatar el partit, però els àrbitres han decidit que la pilota no havia entrat completament a la porteria de Sergi Fernández, davant les protestes dels locals. Amb la mínima al lluminós, els dos equips han enfilat el camí als vestidors.

S'eixampla la distància

El Barça ha començat la segona meitat igual que ha disputat la primera, amb domini de la pilota i del joc. Tant ha estat el domini que, quan no es duien ni cinc minuts d'aquest període, una desconnexió entre Formatjé i Sergi Canet l'ha aprofitat Pau Bargallóque, amb un potentíssim xut des de la meitat del camp rival, ha situat el 0-2 al marcador favorable als catalans.

Vuit minuts després del segon gol, una associació entre Marc GrauPau Bargalló ha suposat el tercer del Barça. El '8' de Sant Sadurní d'Anoia ha batut, amb un xut calcat al del segon gol, per tercera vegada la porteria de Marc Grau i ha sumat el seu segon en el partit (0-3).

João Rodrigues fa el quart

Quan quedava un minut per a finalitzar el partit, una gran jugada individual de Bargalló l'ha finalitzat João Rodrigues, que ha sentenciat definitivament el partit (0-4). Amb aquest gol, el portuguès ja en suma 29 a l'OK Lliga, eixamplant la distància amb el segon golejador. L'Alcoi no ha pogut fer més en aquest partit i ha sumat la segona derrota com a local a casa aquesta temporada.

FITXA TÈCNICA

PAS Alcoi, 0.
Barça, 4.

PAS Alcoi: Marc Grau, Ferran Formatjé, Sergi Canet, Gonzalo Pérez, Franco Ceschin -cinc inicial- Joan Oltra, Kyllian Gil, Agustín Domínguez, Javier Verdú, Manel Hernández.

Barça: Sergio Fernández, Ignacio Alabart, Xavier Barroso, Pau Bargalló, João Rodrigues -cinc inicial- Carles Grau, Sergi Panadero, Marc Grau, Sergi Llorca, Eloi Cervera.

Gols: 0-1, João Rodrigues (min. 17); 0-2, Pau Bargalló (min. 30); 0-3, Pau Bargalló (min. 38); 0-4, João Rodrigues (min. 49).

Àrbitres: Juan Iglesias i Oriol Pérez. Faltes: 9-9.