La consecució de la Supercopa, el millor moment del mes de gener

La consecució de la Supercopa, el millor moment del mes de gener

En una votació patrocinada per GLS, l'afició culer ha escollit la victòria del Barça contra el Llevant que li va servir per aixecar el títol com el fet més destacat de les darreres setmanes

Ja tenim moment guanyador del gener! L'afició blaugrana ha escollit la consecució de la Supercopa d'Espanya amb exhibició com l'esdeveniment més destacat del passat mes. 

El confeti barcelonista de Supercampiones va arribar després de derrotar el Llevant amb autoritat a la final. Un 7-0 que va servir per alçar la quarta Supercopa, la tercera de manera consecutiva. D'aquesta manera, el conjunt blaugrana es va apoderar de l'etiqueta d'equip que més vegades ha alçat aquest trofeu. Una nova alegria per a les de Jonatan Giráldez. 

Aquest nou trofeu al palmarès del FC Barcelona s'ha imposat en unes votacions que també incloïen altres esdeveniments de renom. Aitana guanyadora del The Best, Marta Torrejón renovada fins al 2025 i Bronze, Walsh i Aitana, presents en l'onze FIFPro de la FIFA. Deixats enrere aquests moments, el Barça ja es focalitza en el mes de febrer.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut