Xavi:

Xavi: "Hem fet els deures guanyant els tres punts"

El tècnic ha valorat positivament la victòria i ara "toca esperar i pensar en el PSG"

El tècnic blaugrana ha valorat molt favorablement la victòria contra Las Palmas. Tot i no poder dirigir l'equip des de la banqueta, Xavi ha analitzat el duel en roda de premsa catalogant el triomf com a "merescut."

I és que els blaugranes han fet un partit complet, però, segons el tècnic egarenc "hem fallat més del normal". Les ocasions perdonades, sobretot al tram final de la primera meitat i durant tota la segona provoca incertesa en el resultat. Xavi ho ha resumit com que "la falta d'efectivitat fa patir més del compte".

Una de les claus de la victòria ha estat la defensa. Els culers acumulen cinc partits sense encaixar gols i això dona els triomfs: "Estem defensant molt bé. Abans de l'expulsió hem recuperat moltes pilotes, estem serioses. La defensa és clau per ser on som".

Amb els tres punts, el Barça se situa momentàniament a cinc del Reial Madrid, a l'espera del resultat dels madrilenys aquesta jornada. Xavi ha volgut deixar clar que el que facin els blancs no es pot controlar i el més important és "haver fet els deures avui" i a partir d'ara "toca esperar". Finalment, ha llençat un desig: "Tant de bo puguem reduir punts en aquestes dues jornades abans d'anar al Bernabéu".



 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut