Barça-Bada Huesca: arriba la copa i torna Makuc a la convocatòria

Barça-Bada Huesca: arriba la copa i torna Makuc a la convocatòria

El central tindrà alguns minuts (dv, 20.30h) en la cloenda al Palau

El Barça-Bada Huesca d’aquest divendres (20.30h, Esport3 i LaLiga+), últim partit al Palau d’aquesta temporada, arriba carregat d’al·licients. D’una banda, el Barça rebrà la copa de campió de Lliga Plenitude 2023/24, i, de l’altra, Domen Makuc torna a una convocatòria nou mesos i un dia després de la seva lesió al genoll.

El retorn del central suposa un pas més en el seu procés de recuperació. L’eslovè s’ha reincorporat als entrenaments amb el grup i aquest divendres entrarà a la convocatòria a l’espera de poder tenir alguns minuts.

El tècnic blaugrana, Carlos Ortega, ha preparat una llista sense Thiagus Petrus i Emil Nielsen i ha convocat en el seu lloc als germans Cikusa i a Filip Saric per al partit que tancarà la temporada al Palau.

El Bada Huesca navega a la zona tranquil·la de la classificació i ve d’aconseguir un meritori triomf davant el Bidasoa (32-29).

El darrer vespre de la temporada al Palau Blaugrana sempre és especial. Els barcelonistes i els jugadors celebren tot l'aconseguit en els 23 partits que han gaudit plegats durant tot el curs i s'encoratgen per a aconseguir tots els objectius restants en les fases finals.

Per a rematar la festa, un cop acabi el Barça-Bada Huesca, l'equip de Carlos Ortega recollirà la copa que l'acredita com a campió de la Lliga Plenitude, on ha sumat 55 dels 56 punts que s'han posat en joc.

Les paraules de Makuc

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut