Jonatan Giráldez:

Jonatan Giráldez: "Volem continuar sent el millor equip d'Europa"

L'entrenador ha valorat la final contra l'Olympique de Lió en la roda de premsa prèvia al gran duel

A poc menys de 24 hores per la final de Champions, el Barça encara la recta final de la preparació per arribar en les millors condicions possibles. Ara bé, abans de realitzar el darrer entrenament, Jonatan Giráldez ha comparegut en roda de premsa per valorar el partit contra l'Olympique de Lió i com arriben les culers al partit més important de la temporada.

"En l'actualitat, som els dos millors equips"

No hi ha millor final possible. El tècnic blaugrana ho té clar, preguntat per les declaracions de Sonia Bompastor afirmant que "l'Olympique és el millor equip d'Europa", el gallec ha deixat clar que per ell "tant Barça com el Lió són els dos millors combinats del continent ara mateix".

L'ambició de l'equip és la mateixa que la de Torí, ja que l'actitud de l'equip sempre ha estat  innegable, però ara les culers són un conjunt més experimentat: "Si parlem de futbol, hem crescut molt, volem continuar sent el millor equip d'Europa". És per aquest motiu que demà l'equip "ha de fer el millor partit possible per a coronar-se i tornar a aixecar una Champions".

La clau, el control de pilota

Respecte a com doblegar el combinat de Sonia Bompastor, l'entrenador gallec ha detallat que les virtuts de l'equip blaugrana són "intentar dominar el partit des del control de la pilota". Conscient que el Lió pot contrarestar el seu plantejament, Jonatan ha explicat que "tenen preparades adaptacions per a contrarestar les fortaleses del rival". A més, ha volgut remarcar que no és un treball d'una sola setmana, sinó que "el treball de tota una temporada es demostra en partits com el de dissabte".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut