La guia de la Copa del Rei i la Minicopa 2024

La guia de la Copa del Rei i la Minicopa 2024

Tot el que necessites saber del penúltim títol de la temporada

La Copa del Rei 2024 d’handbol ja és aquí. El Barça disputarà a l’Olivo Arena de Jaén, des d’aquest divendres i fins diumenge, la final a vuit del títol nacional del KO. En paral·lel, el Cadet A jugarà la Minicopa a la mateixa ciutat. A continuació, els horaris i detalls que necessites saber abans de la penúltima cita de la temporada.

Rivals i horaris

El sorteig va col·locar el Barça en la part inferior del quadre, que comparteix amb el Frigoríficos del Morrazo Cangas, el Bidasoa Irun i l’ID Energy Caserío de Ciudad Real. Els blaugranes s’enfrontaran als gallecs als quarts de final, mentre bascos i manxecs lluitaran entre ells per un lloc a la semifinal.

L’altra banda del quadre va deixar els següents dos emparellaments de quarts de final: Logronyo La Rioja-Fraikin Granollers i Rebi Cuenca-Bathco Torrelavega. Tots aquests són els possibles rivals del Barça en una hipotètica final.

Els horaris, doncs, queden així:

Quarts de final. Divendres 31/5, 18.15h: Barça - Frigoríficos del Morrazo

Semifinal, en cas de classificació. Dissabte 1/6, 16.30h: Barça – Bidasoa/Caserío

Final, en cas de classificació. Diumenge 2/6, 18h.

On veure la Copa del Rei

Tots els partits del Barça en aquesta Copa del Rei es podran veure en directe per Esport3. Televisió Espanyola també oferirà en directe el campionat, tot i que només emetrà per Teledeporte els partits més destacats. La resta es podran veure en directe a través de la plataforma RTVE Play.

La Minicopa

La Minicopa del Rei es disputarà els mateixos dies i també a Jaén, però els equips cadets jugaran els seus partits al pavelló La Salobreja. El format de competició és diferent, amb dos grups de quatre equips. El primer classificat de cada grup disputarà la final el diumenge a l’Olivo Arena.

El Barça forma part del Grup A, emparellat amb el Bathco Torrelavega, el Rebi Cuenca i el Pizzería Baratto Cangas.

Els horaris de la fase de grups:

Divendres, 31/5, 10.45h: Bathco Torrelavega - Barça

Divendres, 31/5, 17.30h, Rebi Cuenca - Barça

Dissabte, 1/6, 10.45h: Pizzeria Baratto Cangas - Barça

La final, entre el campió del Grup A i el Grup B, es jugarà el diumenge, a les 15h, a l’Olivo Arena. Tot el torneig, en directe al canal de Youtube de la Real Federación Española de Balonmano.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut