A la Copa del Rei sense reserves

A la Copa del Rei sense reserves

El Barça debuta divendres (18.15h) a la final a vuit de Jaén

El Barça afronta tres dies trepidants a Jaén, amb una Copa del Rei que arriba en la penúltima setmana de temporada. Tot i tenir la final a quatre de la Champions a l’horitzó, els blaugranes aterraran al torneig sense reserves. I és que des del principi es presentaran obstacles durs, amb un duel als quarts de final contra el Frigoríficos del Morrazo (divendres, 18.15h, Esport3).

El Frigoríficos del Morrazo Cangas tampoc tancarà la seva temporada a Jaén, ja que els homes de Nacho Moyano encara han de jugar l’eliminatòria per no descendir de la Lliga Plenitude. Tot i aquest fet, el conjunt pontevedrès arriba a la Copa en un gran moment de forma, amb 7 triomfs i un empat en les 10 últimes jornades de Lliga.

Mentre blaugranes i gallecs s’enfronten per un lloc a les semifinals, el Bidasoa Irun i l’ID Energy Caserío buscaran l’altre bitllet per a semis en la mateixa banda del quadre.

L’altra banda del quadre deixarà els següents dos partits de quarts de final: Logronyo La Rioja-Fraikin Granollers i Rebi Cuenca-Bathco Torrelavega. Tots aquests són els possibles rivals del Barça en una hipotètica final.

Els horaris

Quarts de final. Divendres 31/5, 18.15h: Barça - Frigoríficos del Morrazo

Semifinal, en cas de classificació. Dissabte 1/6, 16.30h: Barça – Bidasoa/Caserío

Final, en cas de classificació. Diumenge 2/6, 18h.

La convocatòria

El tècnic del Barça, Carlos Ortega, s’endú 17 homes a la cita a Jaén. L’entrenador ha convocat als 15 jugadors disponibles del primer equip -Jaime Gallego i Pol Valera continuen de baixa- i als germans Cikusa.

Ariño veu l’equip "molt focalitzat per a la Copa"

"Arribem al tram final de la temporada molt preparats i focalitzats en aquests dos títols, la Copa i la Champions, per acabar bé la temporada. El Cangas està lluitant per la permanència i potser té un ull posat allà, però haurem de fer un bon partit i agafar bones sensacions. També tenim el cap una mica a la Champions, però a la Copa qualsevol partit es pot complicar i hem d’estar preparats", explica el segon capità.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut