Dilluns s’obre la compra del Passi Estadi Olímpic Lluís Companys 2024/25

Dilluns s’obre la compra del Passi Estadi Olímpic Lluís Companys 2024/25

Els socis i les sòcies que el van adquirir la temporada 2023/24 tindran preferència fins el 16 de juny

El pròxim dilluns, 10 de juny, començarà la venda de passis per a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de la temporada 2024/25. Es posaran a la venda 27.576 passis per a socis i sòcies. La prioritat de compra serà, fins al diumenge 16, per aquells socis i sòcies que la temporada 2023-2024 varen adquirir aquest passi de temporada. Un cop finalitzat aquest període preferent hi podran accedir la resta de socis i sòcies abonats a l’Spotify Camp Nou, entre el 17 i el 24 de juny.

El passi Estadi Olímpic Lluís Companys donarà dret a assistir únicament als partits oficials del primer equip de futbol del Club que se celebrin en aquesta instal·lació durant el primer període la temporada 2024/25. Concretament els partits corresponents a la primera volta del Campionat Nacional de Lliga EASports i els partits corresponents a la denominada “fase lliga” de la UEFA Champions League. 

És important recordar que es mantindrà en suspens la condició d’abonat a l’Spotify Camp Nou durant la temporada 2024/25, fins el moment que sigui possible la celebració de partits en aquesta instal·lació amb l’aforament complert. Durant aquest període de suspensió, el socis i les sòcies no hauràn de pagar la quota de l’abonament 2024/25, però sí la quota de soci/sòcia.  

Per altra banda, en la temporada 24/25 el servei de Seient Lliure no estarà disponible a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Tots els abonats i abonades acumularan l’import fins que es torni a disposar d’abonament a l’Spotify Camp Nou en el seu format definitiu amb aforament al 100%. L’import acumulat no es descomptarà, en cap cas, de l’import de compra del passi de la temporada 2024/25.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut