Visita per les Barça Academies del Japó

Visita per les Barça Academies del Japó

Benny Megreli i Sergi Barjuan van conèixer de primera mà el funcionament de les acadèmies japoneses

El responsable de les Barça Academies, Benny Megreli, i el director esportiu Sergi Barjuan van viatjar fins al Japó per visitar i veure la manera de treballar in situ de les Barça Academies que el Club té al país nipó. 

L’inici del viatge va començar a Fukuoka, on l'expedició blaugrana va ser rebuda per Ryosuke Shojima, vicegovernador de la prefectura de Fukuoka, on va poder parlar de possibles col·laboracions entre el Barça i el govern local per tal de promoure la pràctica del futbol. A més, els blaugranes van observar en primera persona la dinàmica dels entrenaments i partits dels nens i nenes de l’Academy, a banda de fer diferents trobades amb les famílies dels jugadors i jugadores que van acabar totes amb signatures i fotografies de l’exjugador blaugrana. Tot i tenir una agenda prou atapeïda, encara van tenir temps per a unes jornades de formació amb entrenadors locals per tal d’ensenyar-los el sistema propi del FC Barcelona. 

IMG_8257

Nara, segona aturada del viatge

La següent parada del viatge va ser a Nara, on van observar les evolucions dels jugadors i jugadores de l’Academy als entrenaments a la seu local i van ser espectadors de luxe en diferents partits que els equips de la Barça Academy Nara van disputar durant l'estada de Megreli i Barjuan. De la mateixa manera que a Fukuoka, van ser rebuts pel governador Makoto Yamashita, on els van agrair la seva hospitalitat i les facilitats rebudes per continuar amb la feina de formació dels joves futbolistes nipons. 

Nara 1

Inauguració oficial de la Barça Academy Aichi

Sense temps a descansar, els blaugranes van desplaçar-se fins a Aichi per fer la inauguració oficial de la Barça Academy més jove de totes. Tot i que l’acadèmia ja va començar a funcionar ara fa uns mesos, es va aprofitar la visita dels expedicionaris culés per fer un acte oficial inaugural. L’alcalde de Nishin, localitat on està situada l’acadèmia, va fer acte de presència per tal de conèixer la feina que es fa per part del Barça amb els nens i nenes que volen aprendre a jugar a futbol amb un estil reconeixible a tot el món. 

DSC_0070

Gran estada a Katsushika amb intensa activitat institucional

Els blaugranes van estar-se tres dies a la seu que el Barça té a Katsushika que van ser molt intensos a nivell esportiu i institucional. Per una part, el director esportiu de les Barça Academies va compartir idees a nivell tècnic amb els entrenadors locals per tal de seguir evolucionant el projecte. En aquest sentit, es van realitzar formacions tant amb els tècnics com amb els jugadors per tal de millorar aspectes tècnics i tàctics dels equips Junior Youth (U13, U14 i U15) i de la resta dels equips de la Barça Academy Katsushika des dels equips U5 fins al U12. 

A nivell institucional, es va visitar l’Ajuntament de Katsushika, on els blaugranes van ser rebuts per l’alcalde de la ciutat, el senyor Aoki Katsusnori, i alguns regidors de l’Ajuntament. A més, l’ambaixador espanyol Fidel Sendagorta també va reservar un forat a la seva agenda per atendre l'expedició culer. 

IMG_9399

Yokohama, punt final a un viatge intens

L’última de les Barça Academies visitades va ser la de Yokohama. Sergi Barjuan va participar en els entrenaments dels diferents equips de la Barça Academy i va estar molt atent a les evolucions dels diferents jugadors i jugadores per tal d’ajudar-los a millorar en detalls que l’actual director esportiu de la Barça Academy i exjugador blaugrana observava des del camp de futbol. A més a més, es va realitzar una formació dels tècnics locals per continuar mantenint l’estil del Barça en els jugadors més joves de la Barça Academy de Yokohama. 

IMG_0232

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut