Gràcies, Palau

Gràcies, Palau

Aquesta temporada, la màgia del feu barceloní ha comportat rècords d'assistència en tots els esports professionals

El Palau Blaugrana és molt més que un pavelló multiesportiu. El temple s'erigeix com un espai de culte dels seguidors culers de les seccions del Club. I és que tothom que el visita coincideix en el fet que el Palau és un reducte de barcelonisme únic que desprèn una energia especial.

La màgia del Palau

Malgrat que els resultats esportius aquesta temporada, a excepció de l’handbol, el qual ha guanyat sis dels set títols possibles, no han estat els esperats, el factor Palau mai ha desaparegut. I és que l'afició ha estat donant un suport incondicional, cistella rere cistella i gol rere gol. Una emoció que sorgeix de sentir-se part dels èxits de tots els equips.

 

Les quatre seccions professionals coincideixen, el Palau és un dels pavellons més difícils per a l'equip rival i més engrescador per al local. A banda de ser un tret característic, la seva cúpula genera una acústica única al món. Laprovittola, Lozano, Panadero i Frade estan d'acord que, quan els culers pressionen, automàticament, se’ls posa la pell de gallina. Sentir l'afició tan bolcada dona un plus més als jugadors, que senten els espectadors com un més de l'equip.

L'afició culer, l'element clau

Per aconseguir la màgica atmosfera d'un partit al Palau Blaugrana fa falta un element imprescindible: els i les culers. Aquesta temporada, l'afició ha estat al costat dels equips professionals i això ha estat sinònim de registres històrics d'assistència al feu barceloní.

En bàsquet, la sèrie de Play-off de l'Eurolliga contra Olympiacos va enganxar l'aficionat. En el cinquè partit es va establir la millor entrada de la temporada, amb 7.742 espectadors, només setze més que en el Barça Madrid (7.742).

En handbol, el barcelonisme mai falla. Aquest curs, l'afició va voler celebrar la classificació per a la F4 omplint les grades del Palau en el duel contra el PSG amb 5.467 espectadors. A l'hoquei tampoc es van quedar curts. Més de 5.000 culers, 5136 per ser exactes, van presenciar l'intent de remuntada contra l'Sporting en els quarts de final WSE Champions League. Un registre que va suposar la millor entrada del segle XXI.

En futsal també són fidels seguidors. Es va registrar un total de 4.433 assistents al derbi contra l'Industrias Santa Coloma, xifra que va significar la millor entrada de la temporada i també en l'era postpandèmia.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut