Noia – Barça: ‘Matchball’ per la Parlem OK Lliga

Noia – Barça: ‘Matchball’ per la Parlem OK Lliga

(21.00h, Esport 3) Els d’Edu Castro els hi val amb guanyar un dels dos partits a Sant Sadurní per sumar el títol de Lliga

Amb pràcticament una setmana per preparar el partit, el Barça visita el Pavelló de l’Ateneu de Sant Sadurní per disputar el tercer partit de les finals de la Parlem OK Lliga. Els d’Edu Castro arriben a la capital de l’Alt Penedès amb un 2-0 a la sèrie, i una victòria els coronaria com a campions.

Fortí inexpugnable

El repte és majúscul, i més encara sabent que l’equip de Pere Varias encara no ha perdut cap partit com a local en competició domèstica. Els de l’Alt Penedès han guanyat tots els duels de Play-off al seu feu, mentre que a l’Ok lliga, en l’enfrontament directe amb el Barça, el Noia va aconseguir l’empat.

Sense Pau Bargalló

Edu Castro no podrà comptar més en aquestes finals amb el “8” blaugrana, i és que el jugador, precisament de Sant Sadurní, va patir un pneumotòrax en l’últim partit i serà baixa pel que resta de sèrie.

Tot i això, Edu Castro podrà comptar amb la resta de jugadors de la primera plantilla per disputar el tercer partit.

Dos de dos al Palau i tres ‘matchballs’

El primer partit de les finals, tot i un inici ajustat, es va decantar pels interessos blaugranes en una gran segona part (4-0), mentre que el segon i últim partit fins al moment, va ser molt més dur.

El Barça es va avançar al marcador però el Noia es va mantenir dins el partit, amb el 2-1 els visitants van disposar de dues faltes directes per empatar, però Carles Grau amb una gran actuació ho va evitar. Joao, després d’una assistència de Pau Bargalló va sentenciar el partit que deixava el 2-0 a les finals i l’opció pel Barça de tenir tres oportunitats per endur-se el títol.

Edu Castro i Sergi Panadero analitzen el tercer partit de les finals

L’entrenador i el capità blaugranes analitzen com arriba l’equip a la final amb una idea molt clara: “Tenim una gran oportunitat d’aixecar el títol, i volem que torni a ser culer”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut