Noia – Barça: Segona oportunitat a Sant Sadurní

(12:00h, Esport 3) Els d’Edu Castro disposaran d’una nova oportunitat a l’Ateneu per sentenciar la Lliga

Tot i el resultat del tercer partit de la sèrie, el 2-0 aconseguit al Palau dona l’opció al Barça de tenir una nova oportunitat, aquest diumenge, de proclamar-se campió de Lliga. Els blaugranes no van poder sentenciar la final, en un duel on els de l’Alt Penedès es van imposar per 4-1.

Forts a casa

El Noia va fer valer el seu fortí, el Pavelló de l’Ateneu, on amb el partit d’ahir, el conjunt de Pere Varias segueix sense conèixer la derrota. Aquest diumenge els blaugranes buscaran fer el que no ha fet encara cap equip, i poder així tancar la temporada amb l’OK Lliga.

Un partit molt dur

Tot i un bon inici, els de l’Alt Penedès es van posar per davant en el minut set de partit, on tot i el gol de Joao de penal que va suposar l’empat, el Noia va marxar al descans 2-1 al marcador. A la segona meitat, i amb un joc molt físic, els de Pere Varias van acabar sentenciant i forçant el quart partit de la sèrie.

Edu Castro i Joao Rodrigues: “Diumenge tenim una nova oportunitat i no volem que se’ns escapi”

El tècnic i el ‘79’ blaugrana van valorar el partit d’aquest divendres: “hem anat de més a menys, el partit ha estat molt físic però sabíem com anava a ser”.  Joao analitzava les claus del partit on “ens ha faltat encert de cara a gol” i deixava clar que “no tenim temps de dol, només ens queda pensar en aixecar la Lliga aquest diumenge”.