El FC Barcelona i Barcelona Global signen un conveni de col·laboració per impulsar la projecció internacional de la ciutat

El FC Barcelona i Barcelona Global signen un conveni de col·laboració per impulsar la projecció internacional de la ciutat

El Club i l’Associació col·laboraran per identificar i estudiar projectes de cooperació que enforteixin el posicionament de Barcelona com una ciutat referent per la generació i l’atracció de talent i inversions

El FC Barcelona i Barcelona Global han signat un conveni de col·laboració per a les properes tres temporades, amb la finalitat d’identificar, estudiar i analitzar possibilitats d’actuació i cooperació conjunta per impulsar la projecció internacional de Barcelona i enfortir el seu posicionament com a ciutat referent al mon en la generació i atracció de talent d’impacte i inversions, afavorint així també els projectes estratègics del Club.

L’acord s’ha oficialitzat amb una trobada al despatx del president del FC Barcelona, que ha comptat amb la presència de Joan Laporta, i també de la vicepresidenta institucional del FC Barcelona, Elena Fort; del president de Barcelona Global, Ramon Agenjo, i la directora general de Barcelona Global, Mercè Conesa. Així mateix, després de la signatura de l’acord, el president del Club ha fet entrega de la samarreta oficial de la temporada 2024/25 al seu homòleg a Barcelona Global.  

A través d’aquesta col·laboració, el FC Barcelona, conjuntament amb Barcelona Global, podrà identificar i participar en projectes o àmbits de treball en els quals focalitzar sinergies, sota un pla de treball anual, fomentant iniciatives i activitats en línia amb els projectes estratègics del Club.  

El FC Barcelona s’integrarà com a membre de ple dret al Consell de Supervisió, òrgan de govern de Barcelona Global format per 70 empresaris i directius, i assistirà a la seva Assemblea General de Socis, on es presenten tots els projectes que s’han treballat per a la ciutat de Barcelona, i s’aproven els objectius de futur.

En aquest sentit, la col·laboració també permetrà posar en valor la figura del Club en la seva contribució, des del sector privat, per enfortir el posicionament de la ciutat en l’escenari de competitivitat global, a fi també de vetllar perquè la marca Barça estigui present arreu del món i poder explicar les seves activitats a tots els associats de Barcelona Global.

 

Declaracions de Joan Laporta, president del FC Barcelona 

“L’acord de col·laboració amb Barcelona Global posa en valor la figura del FC Barcelona com una entitat que contribueix al posicionament de Barcelona. Aquesta és també una oportunitat per treballar conjuntament en projectes estratègics i captar possibles vies de negoci que afavoreixin la ciutat i que tinguin també un impacte positiu en el Club, sempre vetllant perquè la marca Barça estigui present arreu del món ”.

Declaracions de Ramon Agenjo, president de Barcelona Global

“Aquesta col·laboració permetrà a l’Associació enfortir els nostres vincles amb el FC Barcelona i sumar esforços per continuar liderant i influint per convertir Barcelona en una ciutat referent al món per al talent que impacta de forma positiva en el creixement sostenible i inclusiu de la ciutat, i per l’atracció d’inversions, objectius fonamentals en l’agenda de Barcelona Global”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut