Lewandowski: “Hem de fer un pas endavant”

Lewandowski: “Hem de fer un pas endavant”

El golejador polonès explica des d’Orlando que Hansi Flick aposta per un futbol ofensiu i refusa parlar sobre possibles fitxatges

Que Robert Lewandowski és un guanyador és quelcom indiscutible. El seu palmarès i la seva trajectòria així ho demostren. Aterrat a Barcelona ara fa dos anys, la passada temporada va acabar amb regust amarg al no poder guanyar cap títol. Enguany ha de ser una altra història, tal com ell mateix reconeix des d’Orlando en el primer dia de gira: “La temporada passada no va ser perfecta per a nosaltres, ni per a mi tampoc, però som el Barça i hem de fer un pas endavant. No solament jo, sinó com a equip”.

En aquest sentit, hi ha hagut un canvi important a la banqueta. Hansi Flick, un vell conegut de Lewandowski al Bayern de Múnic, és el nou tècnic culer. “Tenim un nou entrenador i estic segur que junts podem treballar molt fort. Sempre que hi ha un nou entrenador cal entendre la nova idea i saber cap on anem”, ha explicat davant dels mitjans desplaçats.

Sobre la idea de futbol de Flick, pocs dubtes: “Cada entrenador té la seva idea. De Hansi Flickel el que puc dir és que sempre vol que mirem cap endavant i que juguem un futbol ofensiu”. Ell, com a ‘9’ de referència, tindrà la responsabilitat final de fer gols, com ha fet tota la vida. No hi ha res que el preocupi: “Estic segur que aquesta temporada podré marcar més gols”. Alhora, ha posat l’accent en les transicions atac-defensa perquè l’equip no n’encaixi tants.

En canvi, no ha volgut pronunciar-se sobre els possibles jugadors que podrien reforçar l’equip i que tant estan sonant aquests dies a la premsa esportiva. “No m’agrada parlar sobre nous jugadors. Estic segur que al final de l’estiu tindrem una molt bona plantilla”, ha sentenciat des d’Orlando.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut