Reial Madrid - FC Barcelona: Un Clàssic per posar-se el pitet

Reial Madrid - FC Barcelona: Un Clàssic per posar-se el pitet

El MetLife Stadium de Nova Jersei acull el segon partit de la gira blaugrana pels Estats Units

No és un partit, és un Clàssic. Per molt que sigui estiu i tingui l’etiqueta d’amistós, el Barça-Madrid d’aquest dissabte al MetLife Stadium de Nova Jersei és un d’aquells enfrontaments que sempre es volen guanyar. El segon test culer del Summer Tour 2024 reuneix pràcticament tots els ingredients que requereix un partit top: una gran rivalitat històrica, un escenari incomparable en una de les millors ciutat del món i dos equips amb ganes d’imposar el seu futbol.

Amb els cracs del futur

Per raons olímpiques i d’Eurocopa no hi seran tots els cracs desitjats, però el partit no perdrà ni un grau d’interès per aquestes absències. Més aviat el contrari: al duel es presenten una enorme quantitat de joves talents que fan que sigui un partit per posar-se el pitet, mai millor dit. Qui no vol tornar a veure en acció els Casadó, Bernal, Pau Víctor i companyia?

Sense Oriol Romeu

Si el dia del City Hansi Flick va donar minuts a 22 jugadors, no s’espera una cosa molt diferent en aquest segon partit de la gira. Sí que faltarà Oriol Romeu, que ha abandonat la concentració culer pendent de resoldre el seu futur. En canvi, futbolistes com Ter Stegen, Raphinha o Gündogan, que no van tenir minuts a Orlando, podrien fer el seu debut aquesta pretemporada si Flick ho creu convenient.

L’etern rival, una amenaça constant

Òbviament, el Reial Madrid es presentarà a la cita també sense algunes de les seves grans figures. No hi seran Mbappe o Bellingham, però al vigent campió d’Europa, que va perdre el seu primer amistós contra l’AC Milan (0-1), li sobren amenaces. Els Brahim, Arda Güler o el nouvingut Endrick són armes d’atac que caldrà tenir en compte i que seran una bona prova de foc per al conjunt culer. 

TIMEZONES_24-31_07-RMADRID

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut