Antonio Bazán estarà en dinàmica del primer equip mentre realitza el MIR a Barcelona

Antonio Bazán estarà en dinàmica del primer equip mentre realitza el MIR a Barcelona

El pivot i metge reforçarà els entrenaments del Barça i podria disputar partits

El pivot Antonio Bazán, de 28 anys, estarà en dinàmica del primer equip del Barça mentre realitza una estada obligatòria com a metge resident a l’Institut Guttman de Barcelona, que acaba al desembre. El pamplonès reforçarà, durant aquest període, els entrenaments a les ordres de Carlos Ortega i podria arribar a debutar amb la samarreta blaugrana.

Bazán ha disputat les últimes 11 temporades a l’Helvetia Anaitasuna, de la seva ciutat natal, compaginant l’handbol amb la medicina. Ara, el seu desenvolupament com a metge l’obliga a estar-se fins al desembre a l’Institut Guttman de Barcelona, per a dur a terme una rotació formativa en el seu quart any com a metge resident.

El pivot acredita 279 partits d’experiència a la Lliga Plenitude i quasi 450 gols. A més, ha disputat l’EHF European League durant tres temporades (2015-16, 2016-17 i 2017-18) amb un còmput de 28 gols.

Antonio Bazán ha estat internacional en 15 ocasions amb la selecció espanyola, incloent dues edicions dels Jocs del Mediterrani, a més de comptar amb un palmarès envejable a nivell internacional en categories inferiors.

Bazán: "És una situació atípica, però una oportunitat única"

El navarrès no amaga la seva alegria "per aquesta opció que ha aparegut" d’entrar en dinàmica del Barça.

"És una situació un pèl atípica, però espero poder compaginar les dues coses de la millor manera possible. Seguir aprenent com a metge resident i seguir lligat a l’handbol, sobretot en un lloc com aquest, amb el nivell i la qualitat que hi ha, és una oportunitat única i que em fa molt content", destaca als mitjans del Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut