Horaris confirmats de les jornades 1 i 2

Horaris confirmats de les jornades 1 i 2

El Barça Atlètic arrencarà la Lliga del grup 1 de Primera Federació rebent la visita del Real Unión de Irún el diumenge 25 d’agost a les 20 hores

El Barça Atlètic ja coneix les dates i els horaris de les dues primeres jornades de la competició de Lliga. El filial blaugrana, que aquesta temporada torna a competir en el grup 1 de la Primera Federació, inaugurarà el curs el diumenge 25 d’agost a les 20 hores, amb la visita del Real Unión de Irún a l’Estadi Johan Cruyff. D’aquesta manera, el conjunt dirigit per Albert Sánchez arrencarà la competició com a local després de cinc setmanes de pretemporada.

En la segona jornada els blaugrana faran el primer desplaçament. Viatjaran a l’Estadi Nacional d’Andorra per enfrontar-se al FC Andorra el dissabte 31 d’agost a les 19 hores.

Cal recordar que el Barça Atlètic va arrencar la pretemporada el 22 de juliol i que, fins al moment, ha disputat dos partits amistosos contra el FC L’Escala i el CE Sabadell, tots dos durant l’stage de la Vall d’En Bas. El filial blaugrana jugarà tres amistosos més, contra el CE L’Hospitalet (dissabte 10), la UE Cornellà (dimarts 13) i la UD Ibiza (dissabte 17) per acabar de preparar-se de cara a l’inici de la competició oficial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut