Barça Atlètic - UD Eivissa: Remuntada i punt final a la pretemporada (3-2)

El filial blaugrana ha començat perdent per 0-2, però ha estat capaç de capgirar el marcador en l'últim amistós, amb gols de Toni Fernández, Dacosta i Xavi Espart

Remuntada de molt nivell per al Barça Atlètic (3-2), que tanca una pretemporada perfecta derrotant la UD Eivissa al Johan Cruyff. Tres victòries en tres partits, i aquesta última després d'aixecar un 0-2 en contra amb dos grans gols de Toni Fernández i Espart, i el primer de Dacosta com a blaugrana.

Doblet eivissenc i reacció a l'instant

Després d'uns primers minuts igualats i sense aproximacions, els eivissencs, personalitzat en el tarragoní Eugeni Valderrama, han fet gala d'una gran efectivitat. Primer, aprofitant un error en la sortida dels blaugrana (0-1, min 13) i, després, culminant una jugada ofensiva amb un xut creuat dins l'àrea (0-2, min 21). El doblet del tarragoní obligava el Barça Atlètic a reaccionar, i ho ha fet ben aviat.

WhatsApp Image 2024-08-17 at 20.22.02

Una jugada per la banda esquerra de Dacosta ha acabat amb una pilota dins l'àrea que Toni Fernández ha transformat en un golàs, amb un potent xut a l'escaire (1-2, min 23). I del Dacosta assistent, al Dacosta golejador. Quan gairebé s'acabava la primera part, l'ex de la Ponferradina ha pentinat una falta lateral per marcar el seu primer gol de blaugrana (2-2, min 42).

Golàs de Xavi Espart i remuntada completa

En la primera jugada de la represa, Unai ha combinat amb Toni Fernández, que no ha marcat per poc. Al cap de pocs minuts, quan ningú s'ho esperava, Xavi Espart, que havia entrat al descans, s'ha inventat un míssil llunyaníssim a l'escaire (3-2, min 53). Un golàs que culminava la remuntada. I que acabaria definint el marcador final. No per falta d'ocasions, ja que Parri hauria pogut marcar el quart, i l'Eivissa també ha buscat l'empat, però la victòria ha estat blaugrana i tanca una pretemporada impol·luta amb tres victòries en tres partits.

A per la Lliga

Ara, torn per a la Lliga, amb l'estrena de la setmana que ve, el diumenge a les 20.00 h, contra un històric com la Reial Unión de Irun, a l'Estadi Johan Cruyff.

LA FITXA

Barça Atlètic: 3
UD Eivissa: 2

Barça Atlètic: Kochen (Yaakobishvili 65'), Landry (Cortés 80'), Cantero (Xavi Espart 46' - Biel Vicens 87'), Cuenca (Leo Saca 80'), Edu Sánchez (Fariñas 80'), Pau Prim 8Pedro 65'), Toni Fernández (Junyent 65'), Guillermo Fernández (Parri 65'), Dacosta (Balde 80'), Juan Hernández (Darvich 46') i Unai (Juan Piera 80').

UD Eivissa: Ramón, Unai Medina, Monjonell, Guillem Molina, Escassi, Javi Jiménez, Jesús Álvarez, Olabe, Eugeni, Gallar i Pau Ferrer - onze inicial - Belman, Andrii, Lass, Abde, Tienza, Astals, Arturo, Naranjo, Indias, Pugliese, Vivares, Lucas i Gorno.

Gols: 0-1, Eugeni (min 13); 0-2, Eugeni (min 21); 1-2, Toni Fernández (min 23); 2-2, Dacosta (min 44); 3-2, Xavi Espart (min 53).

Àrbitre: Gerard Brull.